|
|
||||
|
||||
![]()
πηγα με τον αχρηστο Mikenuke που το παιζει και ειδικος τρομαρα του και αγορασαμε ενα firemouth θηλυκο 1000%..... Ελα ομως που δεν ειναι... Το εβαλα στο ενυδρειο αναπαραγωγης με το αρσενικο που ειχα και εγινε το ελα να δεις.... Την βγαζει δεν την βγαζει την εβδομαδα...... Για αυτο οποιος εχει θηλυκο περισσευμα και θελει αρσενικο ας το πει....
|
|
||||
|
||||
![]()
Ρε μ....α μην βιαζεσαι ακομη δεν το εβαλες μεσα!
![]()
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι βρισε μας κιολας.... Τι να περιμενω ρε αχρειε που το εχει φαει το ψαρακι.....Κοριτσακι ειναι σιγουρα...... Την τυφλα σου ειναι αλλα που ξερεις εσυ απο θηλυκα;;;;;;;;; Μονο στα περιοδικα και στο αλτερ εχεις δει και παλι δεν εισαι σιγουρος.......
|
|
||||
|
||||
![]()
Το οτι ο αλλος το κυνηγαει δεν σημαινει οτι δεν ειναι θηλυκο.
Πολυ συχνα το κυνηγι αυτο ειναι φλερτ, αλλα με δυσαρεστα αποτελεσματα... |
|
||||
|
||||
![]()
bale polles petres na kribetai kai perimene.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
ολοι εσεις οι πατρινοι εχετε κανει κομμα με αυτον τον αχρηστο και τον υποστηριζετε...... Τι σας εδωσε
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γεννητουρια firemouth! | mikenuke | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 23 | 30-12-05 23:27 |
Firemouth cichlid πιθανος συγκατοικος για ροδοστομους-αεναος | mikenuke | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 7 | 21-01-05 13:04 |
Firemouth Cichlid - ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ | vagos1 | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 20 | 26-06-04 19:40 |
FIREMOUTH? | vagos1 | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 11 | 23-01-03 15:34 |