|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα παιδιά έχω μια απορία.σκέφτομαι να φτιάξω ένα σαμπ Κ βλέπω ότι αντλίες όπως οι jabao dc 3000 έχουν κατανάλωση 25w ενώ αντίθετα αντλίες της eheim πχ για να βγάλουν αυτά τα λίτρα θέλουν 75 και.Τι δεν καταλαβαίνω ;;;;
|
|
||||
|
||||
![]()
Ότι υπάρχουν αντλίες και αντλίες
![]() Επειδή είχα και εγώ την ίδια απορία άσχετα αν έχω ενυδρεία γλυκού νερού, αυτό δεν διαφοροποιεί τις ανάγκες μας ![]()
|
||||
|
||||
![]()
υπαρχει και η πιθανοτητα να μην αλλαζουν τα λιτρα/ωρα αλλα να αλλαζει η υψομετρικη αποδοση της αντλιας,η ροπη της δηλαδη οσο πιο πολλα βατ εχει.
μια σκεψη εκανα,δεν το υποστηριζω.. |
|
|||
|
|||
![]()
Δίνει για 3 μέτρα (λέμε τωρα)
------------------------- Κ μισή τιμή!!!!!!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΔημήτρηςΤ : 26-01-16 στις 22:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μηπως επειδη εχει ρύθμιση ηλεκτρονικη, η καταναλωση δεν αφορά την μέγιστη λειτουργεια της.. Λιγο κουλη λογικη αλλα στο θεμα μαρκετινκ ολα παιζουν!!!
Παντως αν οντως ισχυουν αυτα που λεει βλεπω τα σαμπ να συμφερουν περισσότερο απο οτι τα εξωτερικα στο τελος!! |
|
|||
|
|||
![]()
Ακριβώς.αν υπήρχε κάποιος που την έχει θα βοηθούσε η γνώμη του νομίζω.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Απο εκει και επειτα μπορεις να δεις και εδω σε λειτουργεια την αντλια που θελεις στο φουλ..(κοιτα την αμμο στο 2ο βιντεο) http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=87420 Οσο για την δικη μου αντλια τα σηκωνει ολα στο διαβα της και εχει οντως μανομετρικο στα 3μετρα..(jebao dc 3000)
|
|||
|
|||
![]()
με ενδιαφέρει με μανομετρικο 1.5 να αντλούνται 2400 λ/ω με κάποια λογική καταναλωση Κ τιμή.απλά παρατήρησα ότι όποια αντλία χρησιμοποιούν οι θαλασσινοι είναι φθηνότερες από του γλυκού.ανεξάρτητα πάντως αν έχετε κάποια πρόταση θα περιμένω
|
|
||||
|
||||
![]()
συνηθως οι θαλασσινοι χρησιμοποιουν αρκετα τις jebao...τωρα δεν ειμαι ομως και του τομεα για να σου πω με σιγουρια..
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ φίλε.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αντλια | tsala | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 32 | 13-03-15 12:00 |
αντλια νερου | puntakias22 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 28 | 09-12-13 14:24 |
αντλια σεντινας | geustathiou | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 5 | 01-08-11 01:18 |
αντλια | kostasbaf | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 11-07-09 17:10 |
αντλια νερου... | bas_754 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 23-06-07 17:28 |