|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Τι θα γινει με το φορουμ ;;;
θα το κανετε να δουλεψει επιτελους ;;;; ποτε θα βλεπουμε τα πραγματικα διαβασμενα ;;;;;;; ποτε θα μας δειχνει τα πραγματικα αδιαβαστα ;;;;; ποτε θα σταματησει να θεωρει διαβασμενα τα τοπικ με μια απλη διακοπη συνδεσης λιγων δευτερολεπτων ;;;; εχει αρχισει και γινεται κουραστικο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ μαζί σου Σώτο !
Στ' άρματα στ' άρματα εμπρόοοος στον αγώωωωωνα !!! Να πω και κάτι άλλο αν μείνω κάποιο διάστημα αδρανής (υπολογίζω χοντρικά περίπου στα 10λεπτά) με βγάζει εκτός συστήματος και πρέπει να ξανακάνω log-in. Το αποτέλεσμα είναι να μου δείχνει διαβασμένα τα πάντα και να χάνω έτσι πολλά post γιατί εκείνη την ώρα έγραφα μία μακρυούτσικη απάντηση και το VB θεώρησε ότι ήμουν offline. Λογικά κάποια ρύθμιση είναι σε κάποιον timer......ΕΛΑ ΑΛΕΚΟΟΟΟ !!! ΦΤΙΑΧΤΟΟΟ !!! |
|
||||
|
||||
![]()
τωρα...σωθηκες!!!
![]() τοσο καιρο το...φτιαχνει ρε παιδια!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Aχαχαχααχααα !!! Βαράτε τον
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εχω χασει πολλες συζητησεις με ολα αυτα , εμενα Γιωργο μετα απο λιγοτερο απο 10 λεπτα αδρανειας μου τα δειχνει ολα διαβασμενα χωρις να χρειαστει να κανω login ξανα .
Και αλλα πολλα. Αντε να δουμε τι θα γινει.
|
||||
|
||||
![]()
E Σώτο, μην μου πεις ότι δεν σου λείπει το πρώτο Forum το php με τα ωραία και γλυκά μπλεδάκια του
Αχχχ ωραία που ήταν ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-1 | wodan | Γλυκό νερό - Γενικά | 23 | 19-07-04 17:26 |
Επιτελους Διακοπές.... Οι ανεμονες μου το ξέρουν όμως;;;;; | ahar | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 14-07-03 10:13 |
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ (my tank) | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 03-04-03 11:27 |