|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά εχω πρόβλημα με το εσωτερικό φίλτρο κόπηκε το εξωτερικό καλωδιακι απο τα ρεύματα εχω κανονική σιλικόνη. να του βάλω η χρειάζεται ενυδριακη
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι μεσα στο νερό το σημείο αυτο ή εξω απο το νερό ;
|
||||
|
||||
![]()
Μέσα ειναι ακριβώς στην αρχή που ξεκινάει το καλώδιο απο το φιλτρο
|
|
||||
|
||||
![]()
Ανέβασε καμιά φώτο να δούμε λίγο το μέγεθος του προβλήματος.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι πολύ δυσκολο
σιγουρα θες ενυδρειακή σιλικόνη και θα ειναι ετοιμο να μπει στο νερό μετα απο 3-4 ημέρες, και αυτο ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΣΩΣΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ σε 3 αντλιες επαθα το ιδιο, τις 2 τις εφτιαξα , αλλα θα πανε για πεταμα, η 3 εκανε μπαμ αφου την εφτιαξα , και μου εριξε την ασφαλεια του σπιτιου, και η δοκιμη εγινε σε κουβα με νερό και οχι στο ενυδρείο. αλλα δεν σου λεω άλλα , πετα το, ειναι επικυνδυνο
|
||||
|
||||
![]()
Επισκευασμένο καλώδιο ρεύματος μόνιμα μεσα σε νερό έχετε όρεξη για περιπέτειες
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Χωρίς πλάκα τώρα, ειναι πολυ επικινδυνο, και δεν ειναι ασφαλες για παντα, μπορει να τραβηξει νερό κάποια στιγμή το καλώδιο και θα γινει της Πόπης , και μιλαμε για 220V, δεν ειναι για αστεία αυτά τα πράγματα
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω πως θα το αλλάξω τελικά με πείσατε. Φίλτρο εχω το JBL CRYSTALPROFI i100 κατι ανάλογο έχετε να μου προτείνεται αλλά οικονομικό παιδιά δεν υπάρχουν λεφτα
|
|
|||
|
|||
![]()
Εχει νοημα να ρισκαρεις την υγεια σου μια στις χιλιες που θα γινει η στραβη (αν το επισκευασεις επαγγελματικα) για μια ηλεκτρικη συσκευη που χρησιμοποιεις για το χομπυ σου?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η σιλικόνη δεν κανει για τα πάντα..... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!ΓΙΑ... | LAKI | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 28-02-13 14:41 |
προβλημα με ph | jimhalk76 | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 15-02-13 22:21 |
Προβλημα με diy co2 | chrisvari | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 10-02-13 17:42 |
εχω ενα προβλημα | mike10 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 09-04-11 13:34 |
S.O.S προβλημα | fitilakias | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 21-10-06 16:50 |