|
|
|||
|
|||
![]()
Παίδες σε ένα 55 λτ έχω 2 μικρούλια τοσοδούλια χρυσοψαράκια, να επειδή κάποτε είχε πάθει μια μόλυνση παλιά είχα κάτι άσπρους βότσαλους μέσα η οποίοι από μια μπίχλα γλίτσα βγάλαν στην πάνω μεριά, μαύρη μπίχλα, υπάρχει κανένας συγκάτοικος λεβέντης να αντέχει τα κρύα μας τον χειμώνα και τις θερμοκρασίες μας το καλοκαίρι, να καθαρίσει αυτές τις πέτρες λίγο?
Οτι δεν έχει να κάνει με επίπονο τρίψιμο, πχ χημικά, ψαράκια, κοχυλάκια μέσα, |
|
||||
|
||||
![]()
Αλγη είναι, βρασε τη πετρα και θα φυγει.
Ακομα στο 55αρι εχεις τα χρυσόψαρα ;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
είναι λείοι, ποταμίσιοι Αρτεμισία, , και Takis, ακόμα
![]() Οσον αφορά το ψάρι, με πλεκόστομο ταιριάζουν τα χρυσόψαρα? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
τον ατιμούτσικο...
|
|
||||
|
||||
![]()
Pleco θα ελεγα να μη βαλεις σε αυτα τα λιτρα, γιατι οι κοινοι που βρισκουμε στα καταστηματα γινονται πανω απο μισο μετρο.
Επισης, το φωτισμο θα σου ελεγα να τον ρυθμισεις με ενα χρονοδιακοπτη σε σταθερη και συνεχομενη φωτοπεριοδο. Ετσι θα καταλαβαινουν τα ψαρια σου ποτε ειναι μερα ή νυχτα, χωρις να "τρελαινεται" το βιολογικο τους ρολοϊ. Για περισσοτερα, οι χρυσοψαραδες ![]()
|
|||
|
|||
![]()
παίδες, να με συγχωράτε που παίρνω το θάρος, μετά από τόσο καιρό. Να ρωτήσω όμως, στο ενυδρείο μου ενδιαφέρομαι να βάλω έναν πλεκόστομο.
Θα έπρεπε να προσέξω κάτι κατά την αγορά? Και ακόμα το καλοκαίρι πιάνω σχεδόν 32, καμιά φορά και τον χειμώνα 19, θα έχω κανένα πρόβλημα με το ψάρι? Εχω ένα 55λτ. Και έχει μέσα ενα σούμπουκιν, 8 εκατοστά. Και ένα κομέτ 6 περίπου πόντους. Εχω μια ανούβια και λίγα φυτά σαν γκαζόν. Θερμοκρασία τώρα έχω 22βαθμούς. 1 λάμπα 11w που καίει 1 ώρα το μεσημέρι και 3 το βράδυ. Τι να προσέξω? Τιμές ph και σκληρότητα, έχω φυσιολογικές. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η νεα μου συγκατοικος | klipitiklopos | ¶λλα ζώα | 124 | 08-12-13 22:29 |
συγκατοικος για μονομαχο | NikosC | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 15-09-13 17:27 |
Τι συγκατοικος με ινδιανακια και κορυ | achisael | Αμαζόνιος και περίχωρα | 10 | 01-09-13 16:30 |
Επιλογη γατόψαρου-συγκατοικου.. | platy | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 4 | 24-05-12 10:35 |
Ο νεος μου συγκατοικος | Tricky | ¶λλα ζώα | 26 | 02-10-08 23:42 |