|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερες!
Ποια ειναι η γνωμη σας για το EHEIM 2217? Εν συγκριση με το fluval 406? Για 200 λιτρα ενυδρειο χωρις ιδιαιτερα απαιτητικα και "βρομικα " ψαρια. Οι τιμες αγορας ειναι ιδιες. Με ενδιαφερει ο θορυβος πιο πολυ, και φυσικα η ποιοτητα και αντοχη. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα fluval δεν ειχα ποτε οποτε δεν εχω αποψη ειχα ομως το eheim2215 απο θεμα θορυβου ηταν ιδανικο εως αθορυβο το κλασικο θεμα αυτης της σειρας ειναι οτι ειναι "προιστορικο" οσων αφορα ευκολιες ,απο θεμα αξιοπιστιας ειμαι λιγο διχασμενος γιατι τα βανακια χαλασαν στα πρωτα χρονια λειτουργιας γυρισα απ τη δουλεια δυο φορες και βρηκα λιμνη κατω, μπορει να ετυχε σε μενα βεβαια δουλευε απο το 2008 μεχρι φετος οπου το αλλαξα γιατι μου εκανε κατι κονξες η φτερωτη αλλα ετσι και αλλιως ηθελα να αναβαθμισω την φιλτρανση, για μενα το πιο σημαντικο κριτηριο ειναι ποσα καθαρα λιτρα βιολογικου υλικου παιρνει το καθε ενα οποιο εχει το μεγαλυτερο αυτο διαλεξε.
|
|
|||
|
|||
![]()
το σκευτομαι για μακροχρονια για να χτισω ενα αφρικανικο στα 350-400 λιτρα. θα ειναι καλυτερα το eheim ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Για αυτο περιμενε καποιον ποιο νορμαλ γιατι εγω ειμαι υπερβολικος στην φιλτρανση σκεψου οτι το δικο μου ενυδρειο ειναι το rio 125 και εχω παρει ενα jbl cristalprofi e901 οποτε στα λιτρα που λες μονο το eheim 2080 θα σκεφτομουν
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
+1
ή 2 χ 2217 ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
+2 στο 2080 (η μόνη δυσκολία ειναι ο όγκος)
αντικατέστησα 2x2217 και δεν το μετάνιωσα λεπτό! Εκεί που ήθελα 1 ώρα για να τα καθαρίσω σε 5 λεπτά έχω χεμπερδέψει (ουτε double tap connectors ούτε τίποτα) Μόνο αρνητικό οτι στην μία περίπτωση έχεις backup ενώ στην άλλη... |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω μια ζωη echeim εχω και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Στα ++ η αξιοπιστια, οι σπανιες ως ανυπαρκτες διαρροες, η ευκολη ευρεση ανταλλακτικων, αθορυβα...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() αλλά (κι εγώ είμαι φαν κάποιων μοντέλων της eheim) οι εποχές άλλαξαν. Τα eheim είναι σαφώς υπερ-υπερ-τιμολογημένα σε σχέση μ' αυτό που προσφέρουν και αν έτυχε να πάρεις 2071/2073/2075 θα άλλαζες γνώμη και για τις διαρροές και τις κατασκευαστικές αστοχίες τους ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κοιτα εγω εχω παρει δυο μεταχειρισμενα pro II.. 50¤ εκαστο. Και ειμαι πολυ παραπανω απο ευχαριστημενος...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Απ' τα εξωτερικά της Eheim θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα (αν ιεραρχήσουμε αντοχή στο χρόνο-ποιότητα κατασκευής-κατανάλωση) μόνο όλη τη σειρά Classic και το 2080. |
|
||||
|
||||
![]()
Παντως σε εμενα τρεχουν το ενα σιγουρα 7 χρονια και το αλλο 5, χωρις καμια διαρροη! Μια φορα αλλαξα στο ενα τη φλατζα της λεκανης του και τιποτε αλλο!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θελω την αποψη σας... | Andros | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 10-04-13 14:51 |
Την αποψη σας | manthos333 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 15-11-10 12:37 |
ΤΙΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ... | stavrospraf | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 28-05-10 19:57 |
αποψη-επειγει | LunaDark | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 09-10-09 11:24 |
Ποια η αποψη σας | Ηλίας | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 30-03-09 20:41 |