|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ο φατσας αυτος απο την παραλαβη εχει κατι στο στομα του κατι ασπρο και προεξεχει. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() δε ξερω αν φαινεται και αν μπορουμε να βγαλουμε συμπερασματα. ------------------------- Καλημέρα καποιος να εχει ξανα δει κατι παρομοιο? να παρω καποιο φαρμακο να το αφησω ως εχει γιατι εχουν υποστει ταξιδια...
- Μανα ειμαι ερωτευμενος. - Πως το λενε το κοριτσι; - DSC226454364.jpg Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη johnreta : 22-11-15 στις 12:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Προσπαθω να βγαλω ακρη αλλα δεν βοηθανε οι φωτο αυτο ειναι στο πλαι ή κατω απο το στομα?Επισης το βλεπεις να ειναι μαλακο ή σκληρο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι κατω απο το στομα στο πλαι...
σκεψου το πιγουνι σου κατω απο το μαγουλο μεταξυ των δυο. δε μπορεσα να το καταλαβω αυτο!! σημερα που θα ανοιξουν τα φωτα θα προσπαθησω να παρατηρησω γιατι ειχα το νου μου να βγαλω τις φωτο! για σκληρο πραγμα μου φαινοταν παντως
|
||||
|
||||
![]()
Αν ειναι σκληρο τοτε μια "χαρα" το πιο πιθανο ειναι να ειναι τραυματισμος ειτε απο καμμια αποχη ειτε απο κανενα τσαμπουκα μεταξυ τους,αν ειναι μαλακο που μακαρι να μην ειναι το μονο που μου ερχεται ειναι κανα παρασιτο φτου φτου μακρια
Εχει φαει ? |
|
||||
|
||||
![]()
ναι αυτος εφαγε !
απο τα 7 φαγαν τα 3. και εγω για παρασιτο φοβαμαι... αλλα μου κανει και για χτυπημα! οποτε να περιμενω καλυτερα ε? δε θελω να το στρεσαρω να το ξανα κυνηγισω η κατι τετοιο!
|
||||
|
||||
![]()
Γνωμη μου αστο να ηρεμισει το οτι εφαγε ειναι καλο και τα χρωματα οκ τα βλεπω!
Απλα παρακολουθησε το να δεις, αν ειναι χτυπημα μεχρι να ζευγαρωσει θα γιανει ![]() ΑΑΑΑ και φτου φτου σκορδα ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
χτυπημα η κατι αλλο? | poet | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 30-06-14 22:04 |
διπλο χτυπημα | Ektorakos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 13-12-12 09:37 |
ασθενεια η χτυπημα??? αντιμετωπιση??? | antonis1988 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 01-03-11 09:55 |
Χτυπημα η' ασθενεια?pliz HELP | Roussaks | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 29-11-08 16:01 |
γωνιακο χτυπημα | steady | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 26-01-08 09:04 |