|
|
|||
|
|||
![]()
Ένα ram που έχω έχει εξωφθάλμιο και στα δύο μάτια... Δεν είναι τραγικό αλλά αρκετά αισθητό. Χορηγώ εδώ και δύο μέρες Mtxazin στο κυρίως ενυδρείο. Αν δεν δω βελτιώση σε πέντε μέρες πείπου όπως λέει το φάρμακο λέω να βάλω το ραμ σε καραντίνα και να του χορηγώ στην τροφή ερυθρομυκήνη. (Κάπου το διάβασα αυτό).
Τι μου προτείνετε να κάνω ; |
|
||||
|
||||
![]()
Αφου εχεις ριξει αντιβιωση σε όλο το ενυδρείο, γιατι να το απομονωσεις μετά?
Και ερυθρομυκινη στρη τροφή δεν περιμένω να κανει και πολλά. Για παρατηρησε τα λεπια απο πανω. Για dropsy υποψιάζομαι. Μετρα και αμμωνια/ΝΟ2 καλου κακου με το Myxazin.. |
|
|||
|
|||
![]()
Τα λέπια του μου φαίνονται οκ. Δεν φαίνονται σηκωμένα ή κάτι τέτοιο. Γενικά το ψαράκι είναι ορεξάτο ! Και τρώει μια χαρά και ρίχνει τις ξυλιές του σε κανενα που πάει να του φάει την τροφη και γενικά είναι κινητικό. Να θυμήσω ότι πριν κανα μήνα έιχα πρόβλημα με τις συνθήκες από καταστροφή κάποιων ωφέλιμων βακτηριδίων με αποτέλεσμα να έχω και απώλειες και στρες ! Ουσιαστικά το πρόβλημα δηλαδή ήρθε απο εκεί...
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ειναι και πολυ σιγουρο οτι αμα το πλακωσεις σε ισχυρα αντιβιοτικα θα ειναι καλύτερα.
Ιαως λιγο αλάτι να βοηθούσε να ξεπρηστεί λίγο το pop-eye. |
|
|||
|
|||
![]()
Αλάτι στο κυρίως ενυδρείο; Δεν θα πειράξει τα υπόλοιπα ψαράκια ε ; Δοσολογία; Να περιμένω μια δυο μέρες ακόμα να δώ πως πάει με το Myxazin και μετά ;
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα ελεγα και παράλληλα.
Το αλάτι προκαλεί αφυδάτωση, άρα θα ελατώσει και το οποιο υγρό προκαλεί το pop-eye. Θα ελεγα 1-1,5 γρ ανα λιτρο. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|