|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα μπορουσατε να μου πειτε τι συνδιασμο μπορω να κανω με κοπαδακια των 7,8 σε 110 λιτρα? Επειδη μου αρεσουν οι αρλεκινοι και οι καρδιναλιοι μπορουν να ειναι μαζι?(Ξερω οτι ειναι απο διαφορετικες περιοχες). Αλλιως με τι να βαλω τους αρλεκινους εκτος απο cory? Αρλεκινους θελω οπωσδηποτε!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
και γιατι δε βαζεις ενα μεγαλυτερο κοπαδι αρλεκινους αφου αυτοι σου αρεσουν πιο πολυ?
![]() και καλυτερο θεαμα θα βλεπεις κ για τα ψαρια θαναι καλυτερα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Με προλαβαν ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη johnpecn` : 22-10-15 στις 14:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω εχω αρλεκινους με kuhli loach και συμβιωνουν τελεια ειναι και περιπου απο τον ιδιο βιοτοπο .Τα kuhli ειναι πιο πολυ νυχτερινοι τυποι οποτε θα βλεπεις πολυ κινηση οταν σβηνει το φως .
|
|
||||
|
||||
![]()
Παναγιώτη έχουν μεγαλώσει τα kuhli?Ωραίο το θαλασσινό αλλά μου χει λείψει και η απλότητα του γλυκού
|
|
|||
|
|||
![]()
Ω ναι! Εχουν γινει θρεφταρια.
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφο το kuhli.Αυτο ειναι ομαδα? Για το κατω στρωμα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω πολυ!!! Δεν θα ηθελα να ειχα μονο ενα ειδος στο ενυδρειο μου.Δεν υπαρχει αλλος συνδιασμος?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν μπαινουν με καρντιναλ με κανεις πολυ ευτυχισμενο. 10+10 χωρανε?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Τι διαστάσεις εχει το ενυδρειο σου;
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη johnpecn` : 22-10-15 στις 15:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μαζί με guppies τι? | nieous | Αρχάριοι γλυκού νερού | 24 | 13-09-12 12:35 |
Guppy μαζί με ...? | Aquablue | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 21-09-10 13:29 |
Πάνε μαζί? | KOKOBAS | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 18-02-08 19:29 |
Swamp μαζί με Reef? | ramsys | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 23-05-07 18:57 |