|
|
||||
|
||||
![]()
Ξέρει κάποιος βρε παιδιά που μπορώ να βρω ανταλλακτικά για το Eheim 2233, μου το έφερε ένας φίλος να του το φτιάξω αλλά δεν ...
![]() ψάχνω το ανταλλακτικό με κωδικό 7312628 αυτό ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τακη θα ρωτησω αυριο και θα σου πω.θες να τα παρω αμα τα βρω?
|
|
||||
|
||||
![]()
Πάω και εγω Κώστα, αλλά αν είναι να πιουμε και καφέ δεν λέω όχι, πάρτα (καιρό έχουμε να τα πούμε από κοντά)
![]()
|
||||
|
||||
![]()
στο λεω γιατι αυριο το πρωι δε δουλευω και θα βγω ετσι κι αλλιως για αγορα ψαροτροφης και σκυλοτροφης..αν δεν τα εχουν ετοιμοπαραδοτα τα παραγγελνουμε αν δεν επειγει..
και εκτος αυτου εχω μια αδυναμια στους καφεδες ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παράγγειλε τα αν δεν τα έχουν,
οσο για τους καφέδες ξέρεις ![]()
|
||||
|
||||
![]()
οκ!θα σου τηλεφωνησω φυσικα πρωτα αν μαθω τιμη για να μου πεις το οκ..
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ebay απο Αγγλια 7,5¤. Μια εναλλακτική αν δεν βρεις αλλού.
http://www.ebay.co.uk/itm/EHEIM-7312...c9tSIUXTfyprYA ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ευχαριστώ για τη πρόταση ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα και απο μένα παιδια εγω προ καιρού ήθελα διάφορα ανταλακτικα για το 2076 pro3e και 2329 t , απο ελλαδα δεν τα έβρισκα ούτε απο αντιπροσώπους eheim (υποτίθεται) και τα πήρα απο eBay και ελυσα το θέμα μου!αλλα τωρα με το capital δεν ξέρω τη γίνετε......
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
για ανταλλακτικά EHEIM που πάμε? | mikrosaquaristas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 12-02-12 21:27 |
Ανταλλακτικά για Eheim | nxris | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 15-05-11 17:27 |
Ανταλλακτικό απο φίλτρο eheim | basillis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 21-12-05 18:48 |
Eheim Ecco 2233 - Δυνατός θόρυβος - ΣΟΣ | dimitris | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 06-02-05 02:18 |