|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα, αρχικα ψαχνωντας για ενα ακομα μικρο ενυδρειο κατεληξα σε δυο. Ενα 40 λιτρα και ενα με 60 λίτρα. Τώρα η ερώτηση ειναι συμφερει περισσοτερο το 40 λιτρο με εσωτερικο φιλτρο, αεραντλια και καπακι ή το 60 λιτρο σκετο μονο με καπακι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Για τα ψαρια το 60αρι
![]()
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]()
Το 60αρι ειναι καλυτερα
![]() ![]() τι φιλτρο να εχει το σαρανταρι του 10αρικου;αεραντλια τι να την κανεις;σηκωσε το φιλτρο να κανει ανατάραξη.πρεπει να εχω εγω μια παλια αν τη θες στη δινω.
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
φιλτρο? φως? θερμανση/ψυξη (αναλογα το ειδος που θα μπει)?
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συμφερει ή οχι? | pavlos15 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 20 | 10-07-10 06:59 |
Φωσ,περισσοτερο Φωσ | epistimon | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 26-12-05 22:34 |