|
|
|||
|
|||
![]()
καλο χειμωνα σε ολους!
απο τη νεα σεζον θα ασχοληθω με σκαλαρια. οποτε το ερωτημα που θα σας θεσω ειναι το εξης. στα 125 μεικτα μου λιτρα, με eheim εσωτερικο φιλτρο τι αριθμο μπορω να βαλω σε μικρα σκαλαρια? αλλοι μου λενε βαλε 7-8 και μετα πυ θα βγαλεις ζευγαρι τα πουλας τα υπολοιπα. τι θα ηταν η καλυτερη λυση? η παρουσιαση του στησιματος μου ειναι εδωhttp://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=84721 |
|
||||
|
||||
![]()
Το φιλτρο ειναι ακαταλληλο γαι τοσο ταισμα που θελουν.
Τα μικρα θελουν πολλα ταισματα, αλλα θελουν και να ειναι σε μεγαλο αριθμο, πανω απο 10. Καλυτερα πανω απο 20. Ουτε για ενηλικο ζευγαρι ειναι καταλληλο το συστημα. Κοντο το ενυδρειο και αδυναμο φιλτρο και παλι. Ασχολησου με αλλο ειδος.
|
|||
|
|||
![]()
αν αλαζα την φιλτρανση και εβαζα το fluval 206?
|
|
|||
|
|||
![]()
Τα ψαρια γινονται μεγαλα και το ενυδρειο σου ειναι μικρο.
το ιδιο και η φιλτρανση. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλύτερα φίλε μου μη το κάνεις, δεν είναι το μόνο θέμα σου η φίλτρανση αλλά και οι διαστάσεις του ενυδρείου σου. Πίστεψε με γιατί και εγώ στην αρχή κάτι παρόμοιο έκανα με λίγο πιο μεγάλο ενυδρείο (1,10Μ Χ 0,45Υ Χ 0,32Π) και το μετάνιωσα, δεν χάρηκα ψάρια, το ενυδρείο με 6 σκαλάρια ήταν σαν ρινγκ του κατς, πολύ ξύλο και το ενυδρείο ήταν χωρισμένο στη μέση, το 1 ζευγάρι από τη μια μεριά και τα άλλα 2 ζευγάρια στην άλλη μεριά και τα μικροψαρα στη μέση και κρυμμένα. Θέλουν χώρο και ύψος τα σκαλάρια, αν τους τα δώσεις αυτά είναι τελείως διαφορετικό το θέαμα , να υπάρχει βέβαια και μεγάλη ομάδα , όσο πιο μεγάλη τόσο πιο ήσυχα είναι, μετριάζεται πολύ η επιθετικότητα τους
|
|||
|
|||
![]()
επομενος φιλε τακη, με τον εξοπλισμο που εχω, τι να βαλω? θελω να αποφυγω γκαπυ μολυ πλατυ, τα βαρεθηκα, και τα κοπαδοψαρα δε με ενθουσιαζουν και πολυ....
τι θα προτινες? |
|
||||
|
||||
![]()
Εφόσον κοιτάζεις προς Ν. Αμερική μπορείς να ψάξεις και για νανοκιχλίδες..
Θα χρειαστείς ένα καλύτερο φίλτρο. Είσαι διατεθειμένος να επεξεργαστείς το νερό;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Celestial Pearl 'Danio' http://www.seriouslyfish.com/species...-margaritatus/ και White Cloud Mountain Minnow http://www.seriouslyfish.com/species...hys-albonubes/ τα 2α τα έχω, πανεμορφα ψαράκια, νερό βρύσης, αντέχουν σε κρύο το χειμώνα αλλά θέλουν προσοχή το καλοκαιρι, δεν μπορουν τις μεγάλες ζέστες Τα 1α θέλουν μαλακο και όξινο νερό για αυτό θα πρέπει να κάνεις μια σχετική προτειμασία, που θα την έκανες ούτως ή άλλως και στα σκαλάρια αν μπορούσες να βάλεις
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
sos προβληματισμος | h3342 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 11-04-14 22:43 |
Προβληματισμος με moss...!! | kraken21 | Γλυκό νερό - Γενικά | 20 | 26-01-13 12:16 |
προβληματισμος με στρωσιμο | mixalhs1987 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 25-05-11 12:20 |
προβληματισμος... οξυγονο και διαχυτηρας | aaaooll | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 12-01-09 14:47 |
ΝΙΤΡΙΚΑ / ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ | manoussos | Malawi | 3 | 25-11-06 21:47 |