|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα
Θα ήθελα να ρωτήσω, αν υπάρχει κάποια αναλογία σε βιολογικό υλικό και όγκο ενυδρείου Διάβασα ότι στα θαλασσινά πρέπει να είναι το 1/3 του ενυδρειου sub και έτσι μου γεννήθηκε η απορία... Και η άλλη απορία μου είναι αν όσο περισσότερα φίλτρα βιολογικά υλικά έχει ένα ενυδρεία αν μειώνεται το ποσοστό των νιτρικων Ευχαριστώ |
|
||||
|
||||
![]()
Το βιολογικό υλικό εξαρτάται από την ιχθυοφόρτιση , από το είδος των ψαριών, από τον τρόπο , τη ποσότητα και το είδος φαγητού που ταΐζεις.
Το 1/3 είναι ο όγκος του sub σε σχέση με τον όγκο του ενυδρείου και όχι ο όγκος του βιολογικού υλικού. Επίσης ο όγκος του βιολογικού υλικό δεν έχει άμεση σχέση με τα νιτρικά , τα νιτρικά εξαρτώνται ως επί το πλείστον από τους λόγους που σου έγραψα στην αρχή αλλά και από την ύπαρξη φυτών ή και τη πιθανή ύπαρξη αναερόβιας βιολογίας που κάνει πλήρη απονιτροποίηση ------------------------- Να προσθέσω πως ο όγκος του βιολογικού υλικού εξαρτάται και από το είδος του υλικού
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 28-07-15 στις 14:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Η ύπαρξη της αναεροβιας περιοχής στο φίλτρο τι ακριβώς είναι?
Είναι η αργή κίνηση του νερού μέσα από το βιολογικό υλικό? |
|
||||
|
||||
![]()
Κατά ένα τρόπο ναι, όταν καταναλωθεί όλο το οξυγόνο απο το νερό , τότε καποια βακτήρια παίρνουν το οξυγόνο απο το ΝΟ3 και το ελεύθερο άζωτο σε αέρια μορφή φευγει στην ατμόσφαιρα
|
|||
|
|||
![]()
ωραια μαθήματα είναι αυτα παιδια!!!!!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φίλτρο αλλαγή άνθρακα με βιολογικό υλικο | alex3000 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 07-01-15 15:05 |
Βιολογικά Υλικά. | kesanis | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 02-03-11 21:15 |
Βιολογικό υλικό | george1995 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 01-12-10 15:46 |
Βιολογικό | beteranos | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 19-01-09 00:54 |