|
|
||||
|
||||
![]()
Οπως λεει ο τιτλος, προσεξα σημερα οτι ειχαν σκουριασει οι βιδες της 12βολτης κινεζικης αντλιας που εχω για την αυτοματη αναπληρωση νερου του ενυδρειου. τι μπορω να κανω παιδια? ειναι για πεταμα? να δοκιμασω να την ανοιξω και να καθαρισω τις βιδες? δεν εχω ιδεα ποσο καιρο ηταν ετσι, προχτες την εβγαλα για να κανω καποιες εργασιες στο ενυδρειο και τωρα που πηγα να την βαλω μεσα το προσεξα.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
βαλε λιγο σιλικονη απο πανω γιαννακο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα έβγαζα τις βίδες,θα καθάριζα όσο μπορούσα τη ¨ψείρα" και θα τις έβαφα με διορθωτικό(υγρό).
Η σιλικόνη θέλει λίγο ξύσιμο σε περίπτωση που θελήσεις να ανοίξεις την αντλία ξανά...
|
||||
|
||||
![]()
δημητρη αν εννωεις το διωρθοτικο (σταθεροποιητη) που μαυριζει τα μεταλα ειναι τοξικο για τους υδροβιους οργανισμους.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εννοώ το μπλανκο,αυτό που χρησιμοποιείς για τα έγγραφα.Δεν νομίζω αν από τη στιγμή που στεγνώσει θα επηρεάσει το ενυδρείο...
|
||||
|
||||
![]()
ουτε ....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιλογη δομομετρηκης και αντλιας επιστροφης! | Sakisdraminos | Εξοπλισμός παροχής ιχνοστοιχείων | 25 | 09-09-14 18:49 |
Αλλαγη αντλιας και φιλτρου | Stefanoc | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 15-02-13 16:34 |
ΔΙΑΧΥΤΗΡΑΣ FERPLAST ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΑΝΤΛΙΑΣ | ΑΝΤΩΝΗΣ1980 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 27-03-09 21:21 |
κατι σαν σκουρια απο την πανω μερια των γκαπυ.. | μελινακι | Ζωοτόκα | 7 | 29-01-08 14:36 |