|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Kαλησπερα και καλως σας βρηκα! Ειμαι παλια στο χομπι αλλα νεα στο φορουμ.Προσφατα αλλαξα τα ψαρακια μου και απο δισκους πηγα στις αφρικανες.Εχω 4 ζευγαρια σε 350 λιτρα.Η ερωτηση μου ειναι ποιες τροφες προτεινετε για τις συγκεκριμενες κιχλδες
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλως ηρθες!!
πως να σου πουμε τι τροφες τρωνε αφου δε μας λες ποιες κιχλιδες ειναι? ![]() καλυτερα να μας κανεις μια παρουσιαση του ενυδρειου να το δουμε κι εμεις και μετα συζηταμε.. |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χαχαχαχα ενταξει παιδια εγινε η παρουσιαση
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Eχετε να μου προτεινετε κατεψυγμενες τροφες για τις αφρικανες μου ; εχω hongi, red zebra, socolofi και mpanga.Ως τωρα ταιζω με tropical malawi flakes ,spectrum & spirulina granulat της tropical επισης
|
|
||||
|
||||
![]()
γιατι δεν φτιαχνεις εσυ μια κατεψυγμενη της αρεσκειας σου?τοσες ιδεες εχει εδω μεσα για diy..δεν υπαρχει κατι καλυτερο πιστεψε με..
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Helena με κιχλιδες Malawi | irongud | Σαλιγκάρια | 3 | 27-08-11 17:54 |
Nik25-Kιχλιδες Malawi | Nik25 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 4 | 01-12-06 22:46 |