|
|
|||
|
|||
![]()
Γεια χαρα σε ολους!!! Εχω ενα ενυδρειο με δισκους και ενα 60αρι το οποιο ηταν κοινωνικο και σκεφτομαι να βαλω ενα oscar.Δολοφονια? Θα ζει κανονικα για 4-5 μηνες που θα φτιαξω ενα μεγαλο? Μετα στο μεγαλο θα δεχτει αλλο ενα?
|
|
|||
|
|||
![]()
Οτι θα ζει θα ζει,
αλλα για φαντασου τον εαυτο σου σε ενα κλουβι 2χ2?Αν σου καθαρισουν την τουαλετα συχνα κατι γινεται αλλα με τον χωρο?Πολυ συχνες αλλαγες νερου. Οταν λες στο αλλο μεγαλο να σκεφτεσαι γυρω στα 350λτ το λιγοτερο για δυο Oscar αν θες να εχουν σωστη αναπτυξη.Πρεπει να μπουν μαζι και κατα προτιμηση να εχουν το ιδιο μεγεθος αλλιως θα εχεις ![]() ![]() και μετα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Για τοσο υπολογιζω ισως και λιγο παραπανω.Απλα θα καθυστερυσει λογο λεφτων.Το ποιο πιθανον ειναι οτι δεν θα βρω μετα στο μεγεθος του πρωτου οποτε,θα γινει χαμος??
|
|
|||
|
|||
![]()
Γιατι δεν βλεπω τα smilies κ.κ Moderators?
Ο παλιοτερος και μαλλον μεγαλυτερος θα υπερασπιστει το σπιτι του οπως και αν βαλεις οποιοδηποτε αλλο ειδος. Εδω εμενα τσαντιζεται που με βλεπει (οκ ειμαι κ ασχημος).Αφου τον ταισω θελει να του αδειαζω την γωνια. Σαν γνησια κιχλιδα ειναι πολυ κυριαρχικο στον χωρο του. Ειχα ενα ανοητο γνωστο που εβαλε πιρανχας με το Oscar και το εκανε μαμ (το oscar το πιρανχας). Περιμενε μεχρι να το στησεις και βαλε και τα 2 μαζι. Αν εισαι τυχερος μπορει να πεσεις κ σε ζευγαρι. |
|
|||
|
|||
![]()
Μια τελευταια ερωτηση.Καποιος μου ειχε πει οτι τα oscar μπορω να τα βαλω μαζι με αγγελους.Ειναι αληθεια ή θα γινει τροφη ο αγγελος?
|
|
|||
|
|||
![]()
Με αγγελόψαρα (Pterophyllum scalare) εννοείς.
Ούτε να το σκέφτεσαι! Και όπως σωστά σε συμβούλεψε ο shadow, κάνε υπομονή και περίμενε πρώτα να στήσεις το μεγάλο ενυδρείο. Αφού ετοιμαστεί μπορείς να βάλεις τα Oscar και τους συγκατοικους τους. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|