|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
καταρχην καλησπερα και καλο πασχα να χουμε
![]() το λοιπον τι συμβαινει ρε παιδια; ![]() απο εξωτερικο εχω απορριψει τα παντα,διοτι δεν εχω εμπιστοσυνη πως θα ρθει σωα η λαμπα ,αλλα οκ και εκει τελευταια επιλογη ομως θα ναι τι να κανουμε για πειτε,ή τελος παντων πειτε κατι εναλλακτικα εστω ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω άνοιξα το φωτιστικό,εβγαλα την λαμπα,η συγκεκριμενη στην βαση της εχει ενα πασο,το εκοψα με μαχαιρι και πηρα μια 11 με 2ευρο. Βίδωσα το πασο στην νεα και το ξανακουμπωσα πανω στο φωτιστικο.Το φασμα ειναι διαφορετικο αλλα οκ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλο Πασχα!
κι εγω εψαχνα καποια στιγμη μια λαμπα της dennelre και δεν την εβρισκα πουθενα στην Ελλαδα! Παρηγγειλα τελικα απ'το aquaristic.net και ηρθε μια χαρα χωρις προβλημα... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
δυστυχώς είμαι Θεσσαλονίκη,μπορείς να μου πεις συγκεκριμένο τύπο ; Παράθεση:
εκει βλεπω να καταληγω και γω edit kris να ψαξω να δω πρωτα λιγο τι γινεται σε ελλαδα και ισως και εξωτερικο και αναγκαστικα στις μαστοριες θα το γυρισουμε και μεις,αν δεν καρποφορησει τιποτα |
|
||||
|
||||
![]()
Θα σου έλεγα να πάρεις ένα τηλ στα κεντρικά στην Αθηνάς και να ρωτήσεις βάση των διαστάσεων που έχεις. Ίσως αν μπορείς να στείλεις και καμία φωτογραφία.
Αν δεις ότι δε μπορούν να σε εξυπηρετήσουν στείλε διαστάσεις και φωτογραφίες σ' εμένα, όταν περάσω να κάνω μια ερώτηση κι αν είναι κανονίζουμε και στην στέλνω εγώ ταχυδρομικά. |
|
|||
|
|||
![]()
το Aquariumshop.gr στο χαλάνδρι κάνει εισαγωγές της Dennerle . Πάρτους ένα τηλέφωνο μπορεί να σε βοηθήσουν .
|
|
|||
|
|||
![]()
καταρχην σας ευχαριστω ΟΛΟΥΣ για το ενδιαφερον σας και ιδιαιτερα τον bach
![]() αλλα και ολα τα παιδια για τις συμβουλες και την πληροφορηση που δωσαν να ειστε καλα πηγα σε ενα ηλεκτρολογικο καταστημα και μου δωσαν λαμπα,αλλα διαφερει απο την πατεντα της dennerle σε αυτο,η συνδεσιμοτητα ειναι εκτεθειμενη στην υγρασια μου ειπαν πως αφου υπαρχει μετασχηματιστης στο φωτιστικο δεν θα παθεις ηλεκτροπληξια,απλα θα σκασει η λαμπα στην κακια στιγμη,δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο.. αυτα επισης ειναι στα 4 χιλ kelvin,οχι στα 4500 τουλαχιστον,αλλα νομιζω και παλι φωτοσυνθεση θα γινεται,μετριας δυσκολιας τα φυτα μεσα που εχω ------------------------- Παράθεση:
οταν λες πασο εννοεις το γκρι εκεινο καλυμα που βαζουν για την υγρασια;αληθεια αυτες ειναι οικονομιας; μηπως εχουν υδραργυρο μεσα; ![]() με τι το εκοψες?μαχαιρακι και υπομονη? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Λάζαρος : 06-04-15 στις 14:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
δυσκολο το στυσημο... | dim orestiada | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 40 | 20-03-11 18:38 |
Kατι Πιο Δυσκολο | ΠΟΠΟ | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 28-05-06 09:47 |