|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα σε όλες/όλους,
Δεν ξέρω αν έχω κάνει σωστή διάγνωση, αλλά θέλω τη βοήθεια σας. Το απόγευμα όταν γυρίσω στη δουλειά θα σας στείλω και αναλυτικές πληροφορίες, συμπληρώνοντας τη φόρμα. Απλά, λόγω Δευτέρας να προλάβω κανένα μαγαζί αν χρειαστεί φάρμακο. Ξεκίνησε με αδιαθεσία και δεν έτρωγαν και μετά παρατήρησα τα φαινόμενα στο στόμα. Αν δείτε στην φωτογραφία (general), το μαύρο δεν φαίνεται καθαρά, αλλά σαν να έχει αρχίσει να γίνεται διάφανο. Τα υπόλοιπα έχουν σημάδια στο στόμα. |
|
||||
|
||||
![]()
http://www.seachem.com/Products/prod...ParaGuard.html
http://www.apifishcare.com/product.p...1#.VQbYGY5GTCY Διαβασε τα pdf ή FAQ τους, πριν.
|
|||
|
|||
![]()
Δεν έχω κανένα πρόβλημα στο διάβασμα.
1. Υποθέτω πάω σπίτι, κάνω μετρήσεις για να δω και τι έχω ώστε να ξέρω. 2. Κάνω αλλαγή νερού και μετά το διάβασμα χρησιμοποιώ και τα δύο, σωστά? ------------------------- Αν είναι δύσκολο να βρεθεί το "E.M. ERYTHROMYCINβ„Ά POWDER", υπάρχει εναλλακτικό? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dimitris : 16-03-15 στις 16:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
1. Ναι. Μετρησεις πριν την αλλαγη.
2. Οχι και τα δυο. Εβαλα δυο διαφορετικα απο τα καταλληλα για το θεμα. Οποιο βρεις.
|
|||
|
|||
![]()
ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
1. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΓΚΟΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ: 100x40x40 =160lt 2. ΧΡΟΝΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ: 2 χρονια 3. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ (ΑΡΡΩΣΤΟΥ) ΨΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ: 4. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ (ΒΑΘΜΟΙ ΚΕΛΣΙΟΥ): 26C 5. ΨΑΡΙΑ (ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ): Scalare 4, 3 zebra danio, 4 albinos corydoras και πρόσφατα 6 siamese (1 πέθανε) 6. ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ (ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ): 7. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΩΝ ΝΕΡΟΥ (ΒΑΘΜΟΙ ΚΕΛΣΙΟΥ): 8. ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑΓΩΝ ΝΕΡΟΥ: ανα μήνα 9. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΝΕΡΟΥ: σήμερα πριν την εισαγωγή φαρμάκου 10. ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΑΪΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΗΣ: 1-2 φορές την ημέρα, JBL Novo Bel Flakes 11. ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ 1. ΝΕΡΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ: pH: 7,5 KH: 5 GH:13 ΝΗ3 (αμμωνια): 0 ΝΟ2(νιτρώδη): 0 ΝΟ3(νιτρικά): 50 2. ΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΣΤΑΓΟΝΕΣ: NAI ΣΤΙΚΣ: Ηλεκτρονική: ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ 1. ΨΑΡΙ(Α) ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ: Φαίνεται στις φωτογραφίες 2. ΔΕΡΜΑ: 3. ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΨΑΡΙΟΥ: Έχουν κινητικότητα αν και το ένα απο 5 σκαλάρια, ξαφνικά έπεσε στο χαλίκι και πέθανε 4. ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ (πχ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ, ΔΙΑΦΑΝΗ, ΧΡΩΜΑ): Δεν εχω παρατηρήσει 5. ΑΝΑΠΝΟΗ (ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ Ή ΑΥΞΗΜΕΝΗ): Φυσιολογική προς αυξημένη 6. ΤΡΕΦΕΤΑΙ? ΕΧΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΟΡΕΞΗ? : Οχι όλα. Προσπαθούν, αλλά την βγάζουν μερικές φορές. 7. ΠΟΤΕ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ: 8. ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Απο μαγαζί μου είπαν ότι μπορεί να είναι chinese algea eaters και να έχουν επιτεθεί στα ψάρια και να δημιουργηθηκαν πληγές που έφεραν την μόλυνση. ΠΡΟΗΓΗΘΕΙΣΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ - ΚΑΜΜΙΑ 1. ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ: Para Guard 2. ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: 1 καπάκι(5μλ) ανά 40lt. Έβαλα 3 καπάκια 3. ΧΡΟΝΟΣ ΧΡΗΣΗΣ: 4. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: 5. ΧΡΗΣΗ ΑΝΘΡΑΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ? : 6. ΑΛΛΑΓΕΣ ΝΕΡΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ: 7. ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 1. ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ? : ΟΧΙ 2. ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ? : ΝΑΙ 3. ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: Η θεραπεία ξεκίνησε σήμερα στις 16/3. Καποια σκαλάρια θέλουν να κρύβονται και να ειναι πιο ησυχα. ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dimitris : 16-03-15 στις 21:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εισαι σίγουρος οτι τα νιτρικά σου ειναι 50?
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Bacterial Bloom - Θολό νερό. Τι είναι? Τι το προκαλεί? Είναι επικίνδυνο? | Γιώργος Κ | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 31-05-17 19:50 |
mouth fungus σε cardinal tetra!!!1 | antonis1988 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 27-04-11 20:48 |
Ancistrus brush mouth | thomas | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 7 | 28-10-10 21:59 |
Νεα Fire mouth | stel | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 2 | 08-01-07 11:56 |
Cotton mouth | Gorgi | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 31-03-05 15:53 |