|
![]() |
#1 |
εξωτερικα φιλτρα
![]() Αξιολόγηση:
![]() Γεια στην παρεα.. ερωτηση: μπορω να εχω δυο εξωτερικα φιλτρα στο ενυδρειο μου σε λειτουργια ή υπαρχει καποιο προβλημα; ο λογος που τ θελω ειναι οτι νομιζω πως δεν επαρκει αυτο που εχω κ λογο οικονομικης δυσκολιας δε μπορω να κανω γερη αναβαθμιση του φιλτου σκευτομαι ν παρω ενα επιπλεον μεταχειρησμενο.. τι λετε θα γινει δουλεια;
|
|
Εμφανίσεις: 4922
|
|
||||
|
||||
![]()
Οσα θελεις μπορεις να βαλεις. Η ενισχυση της φιλτρανσης, μονο καλο μπορει να κανει, αρκει να ειναι ετσι προσαρμοσμενη η ροη, ωστε να μην ενοχλει τους κατοικους του ενυδρειου
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να έχεις άνετα 2 εξωτερικά φίλτρα και παραπάνω σε ένα ενυδρείο, αλλά να μην στο κάνουν πλυντήριο με την ροή που θα βγάζουν.
|
|
||||
|
||||
![]()
φυσικα μπορεις.
τι ενυδρειο εχεις τωρα και ποιο φιλτρο? |
|
|||
|
|||
![]()
εχω ενα ενυδρειο 240 λιτρα το της ferplast dubai 120 με εξωτερικο φιλτρο Eheim 2215 κ νομιzω πως δε με καλυπτει αυτο τ φιλτρο γιατι αιωρειται σαν σκονη μεσα στο ενυδρειο δε καθαριζει γιαυτο λεω να βαλω ακομη ενα
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι δεν σε καλυπτει και λογω ροης.. το πολυ να γυριζει 2 φορες τα λιτρα του ενυδρειου...
αλλη λυση ειναι να το πουλησεις και να ψαξεις ενα μεγαλυτερο (πχ 2217) |
|
||||
|
||||
![]()
Απο θεμα ροης, αν η πραγματικη ροη ειναι δυο φορες τα λιτρα νερου του ενυδρειου, φτανει κανονικα για φιλτρανση.
Το θεμα ειναι ομως και τα υλικα (ποσοτητα, ποιοτητα, τοποθετηση) και η ιχθυοφορτωση και το ταισμα που γινεται. Τι πληροφοριες μπορουμε να εχουμε επ'αυτου? Συνηθως τα φορτωνουμε τα ενυδρεια, και ενα τετοιο ενυδρειο θελει ενα 2217 τουλαχιστον. Αντι για να πουληθει ομως και να παρει μεγαλυτερο, θα προτιμουσα να προστεθει ενα ακομα παρομοιο.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εξωτερικα φιλτρα | panos70 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 23 | 11-04-14 23:50 |
εξωτερικα φιλτρα | lefterisafrica | Malawi | 4 | 25-01-11 00:34 |
Εσωτερικα και εξωτερικα φιλτρα.... | water_turtle_lover | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 05-02-10 22:53 |