|
|
||||
|
||||
![]()
οσο καιρο ασχολουμαι με το χομπι,ειδα πως υπαρχουν καποια προιοντα που ειναι χρησιμο να υπαρχουν παντα στο ντουλαπι.
πχ μερικα πραγματα απο αυτα που φροντιζω να εχω παντα διαθεσιμα(οταν εχω ενυδρειο στημενο ![]() χωρις σειρα προτεραιοτητας ειναι: prime. ανθρακας. ζεολιθος. μελαφιξ. πιμαφιξ. pp(potasium permanganate). esha 2000. ενυδρειακο αλατι. φυλλα καταπα. αυτα υπαρχουν παντα. επειδη ομως με τα φαρμακα δεν τα παω πολυ καλα,θα ηθελα γνωμες-προτασεις για καποια φαρμακα που ειναι απαραιτητα να υπαρχουν.ειτε λογω συχνοτητας ασθενειων,ειτε οτιδηποτε. αν εχετε καποιες προτασεις,συμφωνα με την εμπειρια σας,ακομα και αν προκειται για "εξειδικευμενα" προιοντα (δηλαδη κυριως για συγκεκριμενα ψαρια-φαρμακα η οτιδηποτε αλλο) γραψτε τα εδω αν θελετε. γιατι πολλα απο αυτα,σιγουρα δεν τα εχω σκεφτει ![]() θυμαμαι ειχα διαβασει καποιο σχετικο θεμα(ισως και υπομνημα) αλλα σκεφτηκα να ανοιξω ενα καινουριο μηπως υπαρχει κατι καινουριο πλεον αφου υπαρχουν καινουρια προιοντα κλπ... |
|
||||
|
||||
![]()
Το μόνο που ίσως να πρόσθετα είναι το Εκτοζον,
τα φύλλα καταπα αν δεν κάνω λάθος είναι για αυτούς που έχουν μονομάχους ή πιο ευρύτερα, για όσους έχουν ενυδρεία μαλακού και όξινου νερού. α, να προσθεσω και ξυλάκια κανελας που τα βάζω σε όλα τα ενυδρεια μου ------------------------- Ενα ενα τα θυμαμαι δεν είναι άσχημο να υπάρχει και StressGuard της Seachem ή Sress Coat της API
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 25-01-15 στις 17:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θα προσθετα και θειικό μαγνήσιο.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τremazol.
Epsom salt. API αλατι. Μετρονιδαζολη(Flagyl). Esha 2000.
|
||||
|
||||
![]()
Στο φαρμακείο δεν έχουμε μόνο φάρμακα, έχουμε και γάζες και ψαλιδια κλπ
Στο ενυδρειακό φαρμακείο, θα προσθέσω μια αεραντλία μπαταρίας κι ένα εσωτερικό φίλτρο Ειναι απαραίτητο να υπάρχουν σε κάποιο ντουλάπι, μαζι με ότι αναφέρθηκε πιο πανω |
|
||||
|
||||
![]()
Θα συμφωνησω και εγω οτι περα απο φαρμακα, πολυ σημαντικη ειναι μια αεραντλια μπαταριας, ενα επιπλεον θερμαντικο σωμα και ενα τουλαχιστον εφεδρικο φιλτρο. Ανθρακας, επισης.
Melafix, esha2000 φροντιζω να εχω παντα στο φαρμακειο μου. Για κατοχους Puffers, θα προτεινα να υπαρχει ενα PraziPro της Hikari (παραγγελια απο Αμερικη μονο προς το παρον) για τη συχνη εμφανιση ενδοπαρασιτων.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φαρμακειο | steady | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 24 | 23-11-07 21:11 |