|
![]() |
#1 |
Προτάσεις ιχθυοσύνθεση
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλημέρα και καλή χρονιά ..
Είμαι κάτοχος ενυδρείου 440 λίτρα 1,35*52*65 Μ-Π-Υ με ph 7,6 αργότερα θα γίνουν και άλλες μετρήσεις. Αρχική μου σκέψη είναι : Ένα κοπάδι Rasboras Αρλεκίνος, 8 Gourami pearl , red Cherry γαρίδες, Apple Snails σαλιγκάρια, ένα κοπάδι Puntius denisoni, Clown Loach, ένα κοπάδι pseudomugil gertrudae, 2 ζευγάρια tateurndina ocellicauta , 4 - 5 kuhli loach και έχω βάλει ήδη 6 Sterbai cory... Τι λέτε? Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο? Ευχαριστώ εκ τον προτέρων ... ![]() |
|
Εμφανίσεις: 4331
|
|
||||
|
||||
![]()
καλη χρονια!!!
αυτο που θες να κανεις ειναι απο δυσκολο εως αδυνατο.μηπως πρεπει να μελετησεις λιγο παραπανω για τα ψαρια που σε ενδιαφερουν?ασε που οι γαριδες θα γινουν μεζες μεσα σε λιγα λεπτα.. |
|
||||
|
||||
![]()
Χωρις μετρησεις δεν μπορει να γινει καμια προταση.
|
||||
|
||||
![]()
Θα γινει ψαροσουπα. Δε βαζουμε ο.τι ψαρι μας αρεσει στο ματι. Διαβαζουμε τι αναγκες και τι συμπεριφορα εχει τι καθε ειδος. Μεγαλο ενυδρειο δε σημαινει βαζω 100 ειδη ψαριων - χελια-χελωνες βατραχια. Αυτα τα ψαρια που λες δε θα τα εβαζα μαζι.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Διαβασε τα προφιλ των ψαριων που σε ενδιαφέρουν και θα καταλαβεις μονος σου ποια ταιριάζουν με ποια |
|
|||
|
|||
![]()
Ένα κοπάδι Rasboras Αρλεκίνος, 8 Gourami pearl ,
red Cherry γαρίδες, ένα κοπάδι Puntius denisoni, 2 ζευγάρια tateurndina ocellicauta , pseudomugil gertrudae ένα κοπάδι , 6 Sterbai cory... τι λέτε παιδιά για αυτό τον συνδυασμό ? και ευχαριστώ για την βοήθεια ... ------------------------- Έκανα μετρήσεις: Οξύτητα - PH 7,7 Γενική σκληρότητα - GH 10 dH Ανθρακική σκληρότητα - KH 11 dH 5mg NO3 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη maikfasolakis : 03-01-15 στις 13:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ιχθυοσύνθεση | George81 | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 6 | 11-09-13 13:27 |
Ιχθυοσύνθεση Συμβουλές | ioannis_79 | Αμαζόνιος και περίχωρα | 1 | 21-11-12 19:29 |
ιχθυοσύνθεση | geovar17 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 14-05-11 17:32 |
Προτάσεις | Genirous | Greek Aquarist's Boards | 1 | 29-04-07 03:41 |
προτάσεις | drakoulis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 3 | 25-02-06 19:15 |