|
![]() |
#1 |
Αγορά αμμοχάλικου-υποστρώματος θεσσαλονίκη
![]() Αξιολόγηση:
![]() Γεια σας παιδιά θα ήθελα να με προτείνεται κάποιο κατάστημα-μάντρα στην
θεσ\νικη για αγορά υποστρώματος-αμμοχάλικου κ ποιο είναι το κατάλληλο... ευχαριστώ |
|
Εμφανίσεις: 3717
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς τον,
εδώ θα βρεις μερικά http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=77950 Για το τι είναι κατάλληλο πρέπει να μας πεις τι ενυδρείο θέλεις να κάνεις ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω ειχα παρει απο Παγγαια. Ειναι στη λιστα που εβαλε ο Κλεοβουλος.
|
|||
|
|||
![]()
παράγγειλα από ένα φίλο xristos1978 ένα ενυδρείο 1,30*50*60 ύψος κ ψάχνω να βρώ κατάλληλο αμμοχάλικο κ υπόστρωμα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Α εσυ εισαι με την ενυδρειαρα που ετοιμαζει ο Χρηστος! Νομιζω μου οτι πας για φυτεμενο. Τι ψαρια θα βαλεις? Θα προτεινα εαν ειναι φυτεμενο να κανεις μια μιξη χαλικακι απο παγγαια με 2-3 τσουβαλακια seachem floutite.
|
|||
|
|||
![]()
ψάρια δεν έχω αποφασίσει τι θα βάλω...είπα για αγγελόψαρα αλλά με είπαν να ξεκινήσω με κάτι ποιο εύκολο tetra, gappy...
συγνώμη οι ακριβές διαστάσεις είναι 1.30*50*65 ύψος 60 κιλά φτάνουν νομίζω? για φυτεμένο πάω... 3 τσουβαλάκια 5κιλα seachem floutite φτάνουν? χαλαζίας η βασάλτης έχει κάποια\οιες διαφορές? να τα ανακατέψω η να τα τοποθετήσω σε στρώματα? |
|
|||
|
|||
![]()
στο πανγκεα εχει πολυ ποικιλια απο αμμο και πετρες..κι εγω απο εκει πηγα πηρα..
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
"Ξεμπέρδεμα" αμμοχάλικου..; | DUKEMNUKEMgr | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 23-06-09 12:11 |