|
Αναγνωρίσεις ειδών Το είδατε και δεν ξέρετε τι είναι? Εδώ... |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
τι ειναι αυτο επανω στον κρινο γνωριζεται;
|
|
||||
|
||||
![]()
ε βαλε και μια φωτο πιο καθαρη ντε
![]() σαν μηκυτας ξυλου ψιλοφαινεται αλλα σε φυτο δεν παιζει,οποτε ισως καμια αλγη.αν και δε θυμαμαι να εχω ξαναδει τετοια αλγη. κατσε να απαντησει και κανεις αλλος. |
|
||||
|
||||
![]()
φευγει μονο του;
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω αν φευγει μονο του,αφου δεν ξερω τι ειναι
![]() ειπα οτι μοιαζει με μηκυτα ξυλου οπτικα,αλλα αφου δεν ειναι σε ξυλο δεν ειναι τετοιος. δεν φαινεται καθαρα στις φωτο. το πιθανοτερο να ειναι αλγη. οπως και ναχει καθαρισε το εσυ και αν ξαναβγει τα ξαναλεμε. εκτος αν σου απαντησει καποιος που ξερει τι ειναι. |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ θα ρωτήσω... τι είναι αυτό κάτω... από τα σαλιγκάρια;
Τι κάνουν ωρε Στέλιο σε μαύρο βυθό... αυτά τα ψάρια; Αν και ΔΕΝ με βοηθάνε τα μάτια μου... σαν τον μύκητα του ξύλου φάνηκε και σε μένα (αυτός φεύγει μόνος... αλλά... που είναι το ξύλο ωέω; ).- |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια εχει κολησει και στο τζαμι σε δυο τρια σημεια .Εχω ενισχυση των φωτισμο απο εχθες και αυριο το μεσημερι θα πεσει γερο καθαρισμα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι ειναι αυτο: | antricos | Αναγνωρίσεις ειδών | 3 | 22-06-12 23:30 |
Ειναι fin rot αυτο; | Vangelis21 | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 7 | 21-06-12 19:40 |
Τι ειναι αυτο ? | imichal | Αναγνωρίσεις φυτών | 3 | 24-04-11 23:55 |
τι ειναι αυτο ? ειναι κακο? | dr0s0s | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 03-05-09 00:00 |
τι ειναι αυτο ? | Tricky | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 11-02-06 16:24 |