|
![]() |
#1 |
S.O.S...
![]() Αξιολόγηση:
![]() καλησπερα
χθες εστησα το 280αρι μου κ επειδη ειχα ενα μικροτερο εβαλα λιγο βιολογικο υλικο απο αυτο στο καινουργιο μαζι με την ελαφροπετρα στο φιλτρο!!το ειχα να τρεχει απο χθες κ ενω εκανα κ μια αλλαγη νερου στο μικρο εβαλα κ λιγη "βρωμια" στο καινουργιο για να κανω κ την μεταφορα των ψαριων σιγα σιγα!! εβαλα σημερα το πρωι 4 neon tetra αλλα με θλιψη ειδα οτι πεθαναν κ τα 4...!!!τι να φταιει??μηπως τα μετεφερα νωρις??ποτε λετε να το κανω??θελω να μεταφερω ακομη 3 πλατυ κ κατι γκαπυ!! |
|
Εμφανίσεις: 8789
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
μετρησεις δυστυχως δ εκανα!!!απλα εκανα τη διαδικασια για να βαλω το ψαρια μεσα!!
εβαλα περιπου 300 γρ βιολογικο υλικο στα περιπου 5 λιτρα ελαφροπετρας!! κ οταν λεω "βρωμια" εννοω τα μικροβια απο το βιολογικο το παλιο αλλα κ την κανονικη βρωμια απο το χαλικι του μικρου!! μηπως τα εβαλα πολυ συντομα?? μηπως επρεπε να περιμενω κανα 3-5 μερες ακομα?? |
|
||||
|
||||
![]()
Μη βαλεις ακομα τιποτα αλλο, Βαζε μονο λιγη τροφη σε αποχη στην επιφανεια του νερου.
Θερμοκρασια τα δυο νερα (παλιο ενυδρειο - νεο?) Νερο κατα αλλα ιδιο? πχ βρυσης? Πληροφοριες για το νερο ενυδρειο? Μεταχειρισμενο καινουριο diy? βυθος? διακοσμητικα? Φωτο απο το ενυδρειο. μεσα εξω πανω κατω μακρινη κοντινες
|
||||
|
||||
![]()
θερμοκρασια 29 κ στα δυο
νερο βρυσης κ στα δυο το ενυδρειο το πηρα μεταχειρισμενο αλλα το επλυνα καλα!! φιλτρο στο καινουργιο eheim 2217 με 2 σφουγγαρια 4 λιτρα ελαφροπετρα κ καποια γρ απο τη βιολογια του παλιου!!κ υαλοβαμβακα!! εν τω μεταξυ ουτε οι γαριδες red cherry εζησαν!!μονο τα σαλιγκαρια κατι λαθρεπιβατες κ μερικα helena!! απλα θα περιμενω καποιες μερες να δουλεψει κ θα κανω μετρησεις μετα!!! τωρα τρεχουν κ τα δυο μαζι.... α κ τροφη τους εριξα... ------------------------- για βυθο εχω 30 κιλα χαλαζιακο χαλικι μαυρο οπως κ στο μικρο κ σκορπισμενες ενα σακουλακι χρωματιστες!! κ απο κει κ περα διαφορα φυτα που ειχα στο μικρο!!φυσικα παντα!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη artsi28 : 17-08-14 στις 18:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
να κ οι φωτο
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
2. Αυτό το... "εβαλα περιπου 300 γρ βιολογικο υλικο στα περιπου 5 λιτρα ελαφροπετρας!! "... εξήγησε το γιατί εγώ... ΔΕΝ το κατάλαβα. Εννοείς 300 γρ. χρησιμοποιημένο υλικό... από το φίλτρο, στο παλιό σου ενυδρείο; 3. Μάλλον ήθελες να γράψεις βακτήρια... αντί για μικρόβια. 4. Εξαρτάται από τον τρόπο που έκανες την μεταφορά... συμπεραίνω από τα γραφόμενα ότι την έχεις κάνει λάθος... οπότε οι μετρήσεις θα σου δείξουν πότε το ενυδρείο θα είναι έτοιμο, για να μπουν ψάρια.- ![]() ------------------------- Παράθεση:
Τα σκαλάρια θέλουν μαλακό και όξινο νερό. Πρόσεξε ποία είδη υβριδίζουν μεταξύ τους... για να τα αποφύγεις. Με τις μετρήσεις πως ήσουν στην μέση; Γράψτες να τις διαβάσουμε.- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Diskus fan : 17-08-14 στις 20:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ναι αυτο εκανα με το βιολογικο υλικο!!300 γρ απο το ηδη υπαρχων του παλιου!!το ειχα κανει κ σε ενα παλιο ενυδρειο που ειχα (παλι με γκαπυ) κ δ ειχα κανενα προβλημα κ το ενυδρειο δ ετρεχε ουτε μερα!!
ναι προφανως κ εννοω βακτηρια...μπερδευτηκα!! το Αncistrus sp3 παντως μια χαρα ειναι ακομα....λες να το βγαλω κ να το βαλω παλι πισω στο μικρο για καποιες μερες ακομα?? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() http://diszhal.info/english/characin...don_innesi.php http://diszhal.info/english/livebear..._maculatus.php http://diszhal.info/english/livebear...reticulata.php |
|
||||
|
||||
![]()
τα εχω ετσι μαζι περιπου στους 4-5 μηνες στο μικρο ενυδρειο μου!!!τωρα για τις τιμες που λες ποτε δ ημουν στα ακρα...οντος με τις μετρησεις μου ημουν...στη μεση!!!
μπορει να μην ξαναβαλω neon βασικα...μονο ζωοτοκα!!!να βαλω κ κανα χαρεμι ξιφοφορους...!! σκαλαρια τι λετε??αν τα βαλω απο μικρα??θα εχω θεμα με τις red cherry μου?? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|