|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Την Κυριακή πήγα στο Αττικό ζωολογικό πάρκο στα Σπάτα και ήταν πολύ όμορφα, ειδικά όσοι έχετε παιδάκια και δεν έχετε πάει ακόμα, να πάτε!!! (Είσοδος 11 ευρώπουλα)
Είδα ότι πρόκειται να ανοίξουν τμήμα με ενυδρεία. Ξέρετε κάτι??? Υπάρχει κάπου στην Ελλάδα, τέτοιοι χώροι? |
|
||||
|
||||
![]()
Γουσταρω
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
ΣΥΛΛΟΓΗ BETTAS:2 m H.M.,1 m 2 f SPL.,2m 4f C.T.,2 m 3 f DoubleT.,1m SMARAGDINA,1m IMBELIS,1m 1 f PUGNAX,2 m PLAKAT(S.T.),1 m 2 f SUPER DELTA T.LIVE FOODS:ARTEMIA,DAFNIA,WHITE WORMS,GRINDAL WORMS.45L.LAMPROLOGUS MULTIFASIATUS,200L TANGANIKA,1OOL.BETTAS,200L MINI POND CABUSIA AFFINIS(ΚΟΥΝΟΥΠΟΨΑΡΑ),3Χ10L BETTAS 1OOL.BETTAS. Στο πα μια και δυο και τρεις εγω σπασικλας δεν γινομαι. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αφρικανε μου εσυ μονο τανγκανικα και μαλαουι βλεπεις?παντου?
Τον δισκο δεν τον ειδες? Παντως εχει πεσει και πολυ photoshop!!!!!!!!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
η ωκεανουπολη ανοιγει του χρονου το μαιο στον κομπο βαρυμπομπης(αν θυμαμαι καλα!)
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μα καλα πως το παθα εγω αυτο εντελως τυχαια
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
ΣΥΛΛΟΓΗ BETTAS:2 m H.M.,1 m 2 f SPL.,2m 4f C.T.,2 m 3 f DoubleT.,1m SMARAGDINA,1m IMBELIS,1m 1 f PUGNAX,2 m PLAKAT(S.T.),1 m 2 f SUPER DELTA T.LIVE FOODS:ARTEMIA,DAFNIA,WHITE WORMS,GRINDAL WORMS.45L.LAMPROLOGUS MULTIFASIATUS,200L TANGANIKA,1OOL.BETTAS,200L MINI POND CABUSIA AFFINIS(ΚΟΥΝΟΥΠΟΨΑΡΑ),3Χ10L BETTAS 1OOL.BETTAS. Στο πα μια και δυο και τρεις εγω σπασικλας δεν γινομαι. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Δυστηχώς ακόμη δεν έχουν αρχίσει καν οι εργασίες... περνάω δύο φορές την ημέρα ακρίβως μπροστά από το κτήριο (στον παράλληλο της Εθνικής).
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχει κάτι άλλο σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας?
|
|
||||
|
||||
![]()
Στην Εδεσσα εχω δει φωτογραφιες!
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Kai etoimazetai ena sthn Krhth...!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κατι ειχε ακουστει και για την Καλαμαρια !
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|