|
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Έχω στήσει ένα 400λιτρα ενυδρειο και έχω βάλει μέσα ένα black moor .Παρατηρω όμως ότι το φίλτρο μερικές φορές το τραβάει .Δεν ξέρω τι να κάνω μιας και είμαι λίγο πρώτα της στα χρυσόψαρα
|
||||
|
||||
![]()
Προσπάθησε να μειώσεις τη ροή του φίλτρου σου κατά αρχή.
Το ψάρι γενικά είναι καλά ; Πως το βλέπεις ; Κινείται νωχελικά ; Τρώει κανονικά ; Κάθεται μόνιμα στο βυθό ; Γενικά πως είναι η κατάστασή του
|
|||
|
|||
![]()
Το πήρα πριν από δύο μέρες.τρώει κανονικά και κολυμπάει κανονικά και κουναει το υπόστρωμα το φίλτρο είναι ήδη στη χαμηλότερη ροή
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γενικά οι κογκολέζοι είναι αγαθά και λιγάκι χαζά ψάρια (έχω 2 ) αλλά να κάθεται και να το τραβάει το φίλτρο ;
|
|||
|
|||
![]()
Όχι φεύγει από το φίλτρο αλλα φοβάμαι μήπως πάθει υπερκοποση
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για πες διαστάσεις του ενυδρείου και τι φίλτρο έχεις. Αν είχες και μια φωτό θα βοηθούσε
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια για ένα χρυσόψαρο | kostas epam | Αρχάριοι γλυκού νερού | 28 | 29-05-12 19:48 |
Μύκητες σε χρυσόψαρο.. | japetus | Ασθένειες- Θεραπείες ψαριών στη δεξαμενή μας | 4 | 03-05-12 07:14 |
Ο αρχάριος και το χρυσόψαρο | baz | Χρυσόψαρα | 15 | 11-10-10 11:43 |
Χρυσόψαρο σε 30 λίτρα | george1995 | Χρυσόψαρα | 27 | 27-09-10 13:56 |
προβλημα με χρυσόψαρο | bouldoza | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 21 | 10-06-10 00:18 |