|
|
||||
|
||||
![]()
ποιο να προτιμησω? sun sun hw302 ή fluval 206?
|
|
||||
|
||||
![]()
Εξαρτάται τι θέλεις και τι ιεραρχείς
![]() (τιμή, αξιοπιστία, αντοχή, ύπαρξη ανταλλακτικών, εγγύηση, ροή, όγκος υλικών, ευκολία χρήσης-συντήρησης κλπ) Μια αντίστοιχη συζήτηση http://www.aquatek.gr/vb/showthread....E5%F1%E9%EA%FC |
|
|||
|
|||
![]()
Ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο,τι ψαρια θα μπουν και σε τι ποσοτητες;
Aπο εκει θα εξαρτηθει η επιλογη του φιλτρου κατα τη γνωμη μου και οχι απο τη τιμη του φιλτρου. Μπορει και τα 2 να ειναι ακαταλληλα,μπορει και τα 2 να ειναι υπερβολη. Τωρα αν και τα 2 ειναι καταλληλα για τα λιτρα και την ιχθυοφορτιση εγω προσωπικα θα διαλεγα fluval. Ριξε μια ματια και στις αγγελιες,τα φιλτρα που κοιτας οπως και αλλα μεγαλυτερα,μπορεις να τα βρεις σχεδον μιση τιμη. |
|
||||
|
||||
![]()
Υπαρχει ενα 2215 σφραγισμενο στο κουτι του με βανακια,μπαστουνια και λαστιχα.Σκεψου το σαν εναλλακτικη.
|
|||
|
|||
![]()
παρε το sun sun..αρκετα φτηνοτερο σε σχεση με ολα τα αλλα και πιο δυνατο σε
ροη..εγω το εχω κανενα 7 μηνο τωρα και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος μεχρι στιγμης.50 ευρω μαζι με τα μεταφορικα μου βγηκε..τζαμπα πραμα λεμε ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οοκ,παω για sun sun...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
εξωτερικο φιλτρο. | ikaria_jim | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 08-01-13 19:40 |
ποιο φιλτρο μεχρι 30 ευρω? | korman709 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 26-12-12 19:53 |
Rio 300 -εξωτερικο φιλτρο | aris2 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 15-12-08 18:23 |