|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!!!!
θα ηθελα να ρωτησω κατι οσο αφορα τις χελωνες ξηρας. σκεφτομαι να παρω μια μικρη για το χωριο που μενουν οι γονεις μου μιας και λατρευουν τα ζωακια. θα ηθελα ομως να μαθω αν εχουν προβλημα με τις γατες... υπαρχει περιπτωση η 2 γατες που εχουμε στο χωριο να κανουν κακο στο χελωνακι...??? ξερει κανεις?? ευχαριστω!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Μην το κανεις Θαναση,ειναι προστατευομενο ειδος και απαγορευονται κανονικα
Ναι θα εχει προβλημα και με τις γατες
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]()
αν ειναι προστατευομενο ειδος, ισα ισα... πιο καλα να το παρω εγω να σωθει, παρα να το παρουν αλλοι και δεν ξερω κι εγω πως θα ζησει...
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Γιατι το πουλαει καποιο pet shopτο χελωνακι??? |
|
||||
|
||||
![]()
E, ναι... γι αυτο ρωτησα... τα ειδα, ειναι πανεμορφα...
|
||||
|
||||
![]()
η κοινη ελληνική είναι ?
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα φιλε μου.Οτι θα ασχοληθουνε με το χελωνακι το εχω σιγουρο διοτι ειναι μεσα στην περιεργεια αυτα τα ζωα αλλα δεν πιστευω οτι θα εχεις καποιο προβλημα!!!απο εκει κ περα εχω την εντυπωσηοτι καποια χερσαια ελληνικα ειδη ειναι υπο εξαφανιση οποτε κοιταξε το
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΔΕΝΤΡΑ ΤΗΣ ΞΗΡΑΣ | MONA VAMP | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 19-03-12 14:18 |
Γεννητουρια χελωνας ξηρας!! ΗΕLP!! | olga_mau | Άλλα ζώα | 11 | 18-10-11 13:44 |
χελωνα ξηρας | may | Άλλα ζώα | 2 | 27-08-09 18:58 |
Χελωνα ξηρας. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Άλλα ζώα | 6 | 27-08-09 18:57 |
χελωνα ενυδρειου? | goldmary | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 23-02-05 21:04 |