|
![]() |
#1 |
Νεο ενυδρειο βοήθεια!!
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπερα σας!!Μολις πηρα στην κατοχη μου ενα juwel ενυδρειο των 80 λιτρων σε αρκετα βρωμικη κατασταση !Μπορειτε να το δειτε στις φωτογραφιες!Πως μπορω να το ''σωσω''?Γινεται να χρησιμοποιηθει για ψαρακια η να παει για πεταμα??Η λαμπα που εχει εχιε μπλε φως και γραφει sera 15 Watt . Το ενυδρειο ειναι περιπου
|
|
||||
|
||||
![]()
Μούσκεψε το με μπόλικο ξύδι και πάρε μια ξύστρα για τα τζάμια και καλό κουράγιο με το καθάρισμα. Μην σκέπτεσαι να το στήλης μόνο υπομονή.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν υπαρχει λογος να το πεταξεις ..Η βρωμια θα καθαριστει.Βγαλτο στο μπαλκονι σε σημειο που δεν το βλεπει ο ηλιος,ακουμπησε το σε επιπεδη επιφανεια και γεμισε το νερο ως επανω.Αστο τρεις τεσσερις μερες να σιγουρευτεις για τη στεγανοτητα.Μετα θα εχουν μαλακωσει και οι βρωμιες και με τη χρηση μιας τηλεκαρτας ή παλιας πιστωτικης ξυσε τα τζαμια και θα γινει κουκλα.Μη χρησιμοποιησεις σφουγγαρι κατα τη γνωμη μου γιατι μπορει να χαραξεις να τζαμια.Μετα αφου το καθαρησεις και το αδειασεις μπορεις να κανεις τα τζαμια εσωτερικα και εξωτερικα με ενα καθαρο μαλακο πανακι και ξυδι.Η λαμπα πιθανον να θελει αλλαγη αλλα θα το δεις οταν καταληξεις στο τι θα φιλοξενησεις οποτε και θα δεις τι λαμπα χρειαζεσαι.Καλη συνεχεια
![]()
|
|||
|
|||
![]()
και σε καμια περιπτωση φαρμακα και καθαριστικα!!! Ουτε σαπουνι μονο νερο και ξυδι .
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Σας ευχαριστω παρα πολυ !!Βασικα δεν ηθελα ΚΑΘΟΛΟΥ να το πεταξω αν και τοσο βρωμικο!απλα την καταλληλοτητα του ηθελα να ξερω.Παντως εχω και θεμα με το καπακι το οποιο ειναι πολυ ανοιχτο σε ενα σημειο και θα ηθελα να μου πει καποιος καμμια ιδεα..θα ανεβασω μια φωτογραφια του
|
|||
|
|||
![]()
αγορασε ενα κομματι πλεξι γκλασς η τζαμι και βαλε
|
|
|||
|
|||
![]()
έχω να σου δώσω δυο τζαμάκια 5mm με διαστάσεις 0,57 Χ 0,41,αν σου κάνουν πες μου...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
ναι ναι!!νταξει και γω πλεξιγκλας σκεφτομουν !νταξει αρχικα θα το τιναξω οσο μπορω θα το γεμισω με νερο θα το αφησω μια μερα,θα το αδειασω και θα το ξαναγεμισω.Μετα απο 5 μερες θα ξανασχοληθω!!!Παντως μεχρι να γινει ολο αυτο δε ασχοληθω με τα μεσα τζαμια.Επειτα θα αρχισω το τριψιμο ωστε να μην ρισκαρω πιθανες γρατζουνιες
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μεταχειρισμενο ενυδρειο! βοήθεια με φιλτρο και ψαρια παρακαλω.. | stred | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 11-01-10 22:27 |
βοήθεια | ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 11-03-08 13:02 |
Βοήθεια για 50 L | pagos4 | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 05-04-07 00:04 |
Βοήθεια | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 26-03-07 16:07 |
Βοήθεια | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 19 | 26-02-07 22:44 |