|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπεραα !!Ξερει κανενας που μπορω να βρω δοκιμαστικους σωλήνες γτ εσπασα ενα;; ειτε απι ειτε παρόμοιους! !
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω την εντύπωση πως έχει το PetSuperMarket στη Πειραιώς
|
||||
|
||||
![]()
Χρησιμοποιησε ενα φυαλιδιο απο τα αλλα τεστ.
Ξεπλενε το πριν και μετα.
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο κανω καλο ξεπλυμα πριν και μετα.. αλλα επειδι γενικα το εχω με τα σπασιματα (εχω σπασει 2 σερα και 1 τωρα της απι) θελω να παρω μερικα να εχω γτ οπως παω θα ξεμείνω
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ρωτα τοτε και σε κανα φαρμακειο ή καταστημα με χημικα, που θα βρεις φυαλιδια και επειδη μαλλον δεν θα βρεις με γραμμη 5ml, παρε και δοσομετρικη συρρηγα.
|
||||
|
||||
![]()
Με συριγγα δουλεύω ουτως η αλλως.. απλα σκεφτονουν μην υπάρχει κατι γνωστό μην ψαψνω γυρω γυρω...
|
|||
|
|||
![]()
σε οποιοδήποτε φαρμακείο ή κατάστημα με χημικά όπως λέει και ο delta θα βρεις δοκιμαστικούς σωλήνες...και εγώ τέτοιους χρησιμοποιώ...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εχει στο ebay με 3 ευρω 25 πλαστικα ομως τι λετε;;;
|
||||
|
||||
![]()
Παρε και γισ μενσ και στειλε τον λογστισσμο
|
|
||||
|
||||
![]()
για βαλε εδώ το λινκ, να το δούμε και εμείς οι υπόλοιποι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
www.ebay.com/itm/360582004583?redirect=mobile
------------------------- Δεν ξερω αν δουλεύει είμαι απο κινητό. .. του έκανα ερωτημα για καπακι γτ ενω εχει στη φωτο δεν αναφέρει στην περιγραφή. .
--------Θ ά ν ο ς--------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ScorpionGr : 18-06-14 στις 17:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
με καπακι ειναι και δωραιαν τα μεταφορικα οπιος παραγγειλη βαζει και για μενα τα λεφτα οποτε θελει
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειπαμε βρε παιδια,οχι και δοκιμαστικοι σωληνες απο ebay...12 λεπτα ο ενας εχουν ,ουτε την αναμονη δεν αξιζει..
http://www.atas.gr/index.php?cPath=1...55f4566b0cd52d
|
||||
|
||||
![]()
Ποιος τρέχει καλλιθεα.. ebay έρχεται σπιτι
![]()
|
|||
|
|||
![]()
το μόνο πρόβλημα με αυτούς τους σωλήνες είναι οτι η κάτω μεριά τους είναι κυρτή σε αντίθεση με τους API που είναι επίπεδοι....και ιδικά κάποια τεστ θέλουν ώρα...
![]() εκτός και αν πάρεις και τη βάση τους που χρησιμοποιούν και στα εργαστήρια... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κοιτα πιο κατω εχει ογκομετρικους διαβαθμισμενους με επιπεδη βαση
http://www.atas.gr/product.php?products_id=6245
|
|||
|
|||
![]()
αα μάλιστα...πολύ καλοί αυτοί αλλά όχι και 7 ευρώ.. παίρνεις καινούριο τεστ...
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
αυτό σε κάποιο άλλο θέμα το είδα και μου άρεσε πολύ!!!!
![]() με τι υλικό είναι κατασκευασμένο και από που μπορούμε να το προμηθευτούμε?? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=74654 το έχω φτιάξει μόνος μου από πλεξιγκλας
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σωλήνες - Fluval 305 | pagos4 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 29-11-20 22:26 |
PVC σωλήνες | Nrgman | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 27 | 05-03-07 11:03 |
Μαγαζί με σωλήνες PVC ? | oscar | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 14-07-04 12:11 |
Σωλήνες εξωτερικού φίλτρου | antonis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 01-03-03 17:26 |