|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
θα ηθελα την γνωμη σας :σκευτομαι κανω ενυδρειο 130χ45χ60υψ . αμμο θαλλασης μπορω να βαλω,πετρες?
επισης αν μπορειτε να με πρωτεινεται κ ειδη ψαριων. δευτερον, εχω επισης ενα 60χ40χ35 με 3 μολυ 1 πλατυ 1 ξιφοφορο 4 γκαπυ μπορω να φαλω καμια κιχλιδα μικρη?αν ναι τι ειδος? ευχαριστω εκ τον πρωτερων |
|
||||
|
||||
![]()
Οι διαστασεις ειναι πολυ καλες και σου δινουν πολλες δυνατοτητες.Δες τι σου αρεσει απο αφρικανικες κιχλιδες που μπορεις να βρεις να το συζητησουμε.Αμμο απο καθαρη παραλια ή μαντρα και πετρες απο την παραλια ή το βουνο ειναι οτι πρεπει.
Στο 80αρι αν θελεις να δωσεις τα ζωοτοκα κοιτας προς Ταγκανικα.Οχι ολα μαζι ομως..
|
|||
|
|||
![]()
αμμο απο θαλασσα η απο μαντρα..αλλα οχι ποταμισια γιατι θα γινει σαν λασπη..πετρες απο κανενα ποταμακι η βουνο..καλο πλυσιμο και βρασιμο με νερο και την αμμο και τις πετρες..
απο ψαρια θα σου προτεινω να βαλεις: Labidochromis sp.yellow Melanochromis cyaneorhabdos(Maingano) Pseudotropheus sp. Acei(yellow tail) |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου πατριωτη, μπορεις να βαλεις 2-3 χαρεμια mbuna , ισως 2 χαρεμια aulonacara με haps, εναλλακτικα tropheus , ενα χαρεμι 10-12 μελη...
θαλασσινη αμμο και πετρες καλα βρασμενες... σου εχω στειλει και πμ!!! καλη αρχη...
|
|||
|
|||
![]()
ειχα παρει χαλικι λευκο ριζακι{σαν αμμος ηταν} απο μαντρα για νατην βαλω στο μικρο αλλα τελικα δεν την εβαλα διοτι εκανα το τεστ με το κεζαπ κ αφριζε. με ειπαν οτι δεν ειναι χαλαζιακη καποιοι απο εδω απο το φορουμ κ οτι θα ανεβαζε το ph. αν βαλω αυτη στο αφρικανικο θα ειμαι ενταξει? πειτε μου γιατι μου αρεσε πολυ αυτη η ασπρη. την προτιμω περισσοτερο απο της παραλλιας. saxlina την παρασκευη ισως κατεβω σαλλονικα θα ηθελα να εβλεπα κατι απτο ενυδρειο σου αν βολεψει. θα μιλησουμε
|
|
||||
|
||||
![]()
χαλικι σαν ρυζακι δεν στο προτεινω..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση: