|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Για σας βρε κοπέλια!!!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλλιως την αφήνεις να κανει τον κύκλο της, αν τα φυτα σου ειναι υγιει... Co2 εχεις;; Φωσφορικά βάζεις;; Εκει οφειλεται.. Οι γαριδες στην σποτ δεν κάνουν και πολλα , τα αγκιστρακια αστα να ασχολούνται ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και με την staghorn algae τι κάνουμε????αγκιστρακια????για της γαρίδες το λέω γενικά αν χρειάζεται να έχω και αν είναι αποτελεσματικές.......???έχω co2 DIY μαγιά και ζάχαρη,απο φοσφορικα δεν ξέρω....
|
|
||||
|
||||
![]()
Για την αλγη, καλο ειναι να βρεις τις αιτιες που προκαλειται και οχι απλα να προσπαθησεις να τη μειωσεις. Με αυτο τον τροπο, παλι θα εμφανιζεται.
|
||||
|
||||
![]()
Ναι οκ σύμφωνο μαζι σου έχεις δικιο ....αλλα ακόμα δεν μου είπατε για της γαρίδες αν είναι αποτελεσματικές στο ενιδρειο η αν είναι απαραίτητες??????.και με τιν staghorn algae τι γίνετε?????????να τα κοψω?????
|
|
||||
|
||||
![]()
Απαραιτητο ειδος δεν υπαρχει για κανενα ενυδρειο. Υπαρχουν απλα ενυδρεια που θα μπορουσαν να φιλοξενησουν σωστα καποια ειδη.
Οι γαριδες θα μπορουσαν να ειναι αποτελεσματικες σε καποια ειδη αλγης, αλλα σε πολυ μεγαλο αριθμο. Αν θελεις τη γνωμη μου, δεν θα εβαζα σε ενυδρειο γαριδες για να καταπολεμησουν την αλγη. Αλλωστε, με τα ειδη που φιλοξενεις, δεν θα το θεωρουσα καθολου καλη ιδεα. Απο μετρησεις πως εισαι στο ενυδρειο? Αμμωνια, νιτρικα? Αλλαγες νερου καθε ποτε κανεις και σε τι ποσοστο? Σε αλλο θεμα σου, ελεγες οτι βαζεις λιπασματα. Αν δεν καταναλωνονται απο τα φυτα, οι αλγες παντα θα παραμονευουν για να εκμεταλλευτουν τα θρεπτικα. Η αυξηση του CO2 θα βοηθουσε.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γαρίδες Tiger Shrimp + Καφέ Αλγη | fotis80 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 02-12-10 23:55 |
Γαρίδες (red nose) | Kwstas_3 | Γαρίδες του γένους Caridina | 18 | 15-04-10 15:10 |
Γαρίδες | kospets | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 10-04-10 11:43 |