|
Διατροφή Ζωντανές τροφές, κατεψυγμένες, συνταγές |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα σας!
Μου εδωσαν τρεις γαριδες amano και ενα γατοψαρο( ασπρο). Πρεπει να τα ταιζω ή θα τρωνε μονα τους οπως οι αλγοφαγοι; Εχω μια τροφη σαν χαπακια της tetra. Μπορω να τα ταισω με αυτα; Ευχαριστω! |
|
||||
|
||||
![]()
Βασίλη καλησπέρα
Για σωστές απαντήσεις, πρέπει να αναφέρεις τα παρακάτω 1. Σε τι ενυδρείο μπήκαν τα συγκεκριμένα είδη? Διαστάσεις, λιτρα και τι άλλους συγκατοίκους έχεις μέσα 2. Ποια ειναι η τροφη "χαπακια της Τετρα" που περιγράφεις 3. Το γατόψαρο ποιο είδος ειναι? Επιπλέον : Κανένα ψάρι δεν τρέφεται αποκλειστικά με άλγη. Αν εχεις ψάρια αλγοφάγα, στα οποία δεν ρίχνεις συγκεκριμένες τροφές, σύντομα θα έχουν προβλήματα
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Οι διαστασεις ειναι 600x350x430mm 90 λιτρα
Εχω 6 τιγρακια με 2 αλγοφαγους και 3 γαριδες. Το γατοψαρο απο τι εψαξα ειναι το corydoras albino. Η τροφη που εχω ειναι: Tetra Tablets Tabimin ( complete food for all bottom- feeding fish). Η αληθεια ειναι οτι οταν ριχνω μια "ταμπλετα" την τρωνε τα τιγρακια. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα τιγράκια επισης κοπαδι, με 8 και πάνω Οι αλγοφάγοι...ειναι...??????? SAE? Στα τιγράκια τι ταίζεις - εκτός από τις ταμπλέτες της Τετρα?
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Τα τιγρακια τα ταιζω με flakes μονο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να προσθέσεις Βloodworms, Daphnia, και Artemia
Τα υπόλοιπα στα ειπα Το cory καλυτερα να το επιστρέψεις Και να δεις τι αλγοφαγα εχεις
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πουλακια, πως να τα ταισω? | ARIS1983 | ¶λλα ζώα | 13 | 23-06-11 11:48 |
οχ προβλημα, τη ειδος ψαρακια να ταισω red belly πιρανχα???? | lege | Διατροφή | 15 | 01-05-11 12:22 |
θα λειπω για 2 μερες διακοπες.αμα δε ταισω τα γκαπυ μου θα πεθανουν? | Μίμης | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 16-07-09 19:22 |