|
![]() |
#1 |
sos ερωτηση
![]() Αξιολόγηση:
![]() επειδη συνηθως λειπω συνεχεια απο το σπιτι και ειναι σβηστα τα φωτα δηλαδη απο τισ 12 το βραδυ που πεφτω για υπνο και το πρωι που ξυπναω φευγω δουλεια και γυρναω στισ 15:00 αντιλαμβανεστε οτι ειναι πολλες ωρες τα ψαρακια στο σκοταδι μετα οταν γυρναω ανοιγω τα πατζουρια και μπαινει φως μεσα και ειναι κομπλε μεχρι τισ 17:00 μετα παλι φευγω και γυρναω κατα τιισ 21:00 μετα αναβω τισ λαμπες που εχει μεσα το ενυδρειο μεχρι τισ 12 το βραδυ μετα τα σβηνω παλι γιατι παω για υπνο αυτο γινετε καθημερινα φοβαμαι μην παθουν τιποτα τοσσεσ ωρες στο σκοταδι παρακαλω απαντηστε μου οσοι το γνωριζετε σιγουρα .ευχαριστω
|
|
Εμφανίσεις: 3423
|
|
||||
|
||||
![]()
βαλε χρονοδιακοπτη
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι δε βαζεις ενα χρονοδιακοπτη να ειναι ολα οκ?
|
|
||||
|
||||
![]()
κι εγω χρονοδιακοπτη εχω χρονια τωρα ,αν θελεις να αναβεις τα φωτα το πρωι που φευγεις για δουλεια και το βραδυ που γυρνας στης 9 να τα σβηνεις
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ολοι με χρονοδιακοπτες ρυθμιζουμε τις ωρες που λειτουργουν τα φωτα των ενυδρειων μας. Ετσι, "τρεχει μονο του" στην ουσια, χωρις να το εχεις στο κεφαλι σου. Πηγαινε σε ενα μαγαζι με ηλεκτρολογικα ή ικεα, praktiker και παρε. Ειναι φθηνοι και θα σου λυσουν τα χερια.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το να βάλεις αυτόματο χρονοδιακόπτη... αλλά να ανοίγεις τα πατζούρια όταν γυρνάς... θα είναι πρόβλημα, αφού μεσ' το σκοτάδι θα ανάβουν απότομα τα φώτα με αποτέλεσμα να στρεσάρονται τα ψάρια.
Βάλε τον χρονοδιακόπτη αλλά... ΠΡΙΝ φύγεις άνοιξε τα πατζούρια... έτσι τα ψάρια θα έχουν πιο φυσική την ανατολή και θα είναι καλύτερα. Το ίδιο ισχύει και για το σβήσιμο των φώτων... απότομα στο σκοτάδι είναι λάθος. Χρησιμοποιώντας ένα μικρότερο φως... το κάνεις σταδιακά (και είναι πιο φυσικό).- ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα συμφωνησω απολυτα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερωτηση για τα Πετ σοπ... | stratigos24 | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 30-05-11 19:50 |
ερωτηση | corsar7 | Δίσκοι | 3 | 26-05-11 19:36 |
ΕΡΩΤΗΣΗ | kws | Malawi | 7 | 26-05-11 16:58 |
ερωτηση | kwstaogerobill | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 06-10-08 01:06 |