|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
γεια χαρα σε όλους και πάλι.... έχω μια απορια.... πότε θεωρείτε ότι είναι καλύτερα να ανάβουν τα φώτα στο ενυδρείο? το πρωί (8-5 που το έχω τωρα και βέβαια δεν το βλέπω γιατί λείπω) ή μπορώ να τα ανάβω πχ 2-10? το ενυδρείο βρίσκεται δίπλα σε μπαλκονόπορτα (παράλληλα) αν και δεν ανοίγω τα παντζούρια καθημερινά.... ποια η γνώμη σας?
"πότε",όχι "ποτέ" !!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω τα έχω 14:00 με 00:00 για να τα βλέπω κιόλας. Πιστέυω πως πρέπει να βάλεις έτσι τη φωτοπερίοδο που να τα βλέπεις και εσύ, να τα χαίρεσε, αν κάνεις όμως αλλαγή να τη κάνεις σταδιάκα και όχι απότομα
|
||||
|
||||
![]()
συνταγη στην φοτοπεριοδο δεν υπαρχει ..οποτε βολευει τον καθενα βαση του ωραριου που ειναι στο χορο που βρισκεται το ενυδρειο βαζει αναλογα και τον φωτισμο ..παντα με σταθερο χρονο εννοειτε
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ναι αλλά την ημέρα που όσο να ναι υπάρχει φωτισμός στον χώρο, δεν επηρεάζει τα ψάρια? δεν είναι τελείως σκοτάδι....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
κατα τη διαρκεια της ημερας δεν υπαρχει προβλημα να φωτιζεται το ενυδρειο ελαφρως απο το φως της ημερας (ειναι πολυ "ξεκουραστος" φωτισμος για ολο το συστημα και τα ψαρια τον προτιμουν απ'τις λαμπες γιατι ειναι πολυ πιο ηπιος-αισθανονται ανετα) αλλα ποτε δεν πρεπει να χτυπαει απ'ευθειας μεσα στο ενυδρειο ο ηλιος για να μην ανεβαζει τη θερμοκρασια αλλα και για να μην δημιουργουνται αλγες. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγώ προσωπικά έχω ανοιχτό το παντζούρι του σαλονιού τόσο όσο χρειάζεται για να δημιουργείται μια ψευτο-ανατολή (και μάλιστα τυγχάνει να είναι και ανατολικό το σαλόνι ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποσά λίτρα; | Nikos3 | Malawi | 3 | 06-01-13 20:37 |
Ποτέ σκύλο μαζί με χελώνα!! | Psaras | ¶λλα ζώα | 10 | 04-04-11 13:31 |
Το ενυδρείο που δεν είδατε ποτέ.... | drbig | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 9 | 01-01-11 11:01 |
κάλιο αργά παρά ποτέ | george82 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 25-09-09 04:22 |
Ρίζες βυθίζονται ποτέ??? | arkoujohn | Δίσκοι | 5 | 31-05-09 07:51 |