|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα και καλή εβδομάδα,
Γνωρίζει κάποιος απο τι είδους πλαστικό είναι φτιαγμένα τα καπακια απο τα ενυδρεία Juwel και αν μπορώ κάπου από Αθήνα να αγοράσω σε φύλλα ? Δοκίμασα με plexi ίδιου πάχους και σκέβρωσε (εφτιαξα ψύξη ala Delta66 , αλλα τα εκανα λιγο μαντάρα ...) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το καπάκι που έφτιαξες τι διαστάσεις έχει ? Και αν μπορείς βάλε καμιά φωτό και ειδικά από μέσα να δω αν μπορεόις να το ενισχύσεις με καμια γωνια αλουμινίου
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν με ενδιαφερει να χρησιμοποιησω plexi . |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πλεξι είναι και αυτό αλλά χυτό, και μάλιστα κολλάει με την ίδια κόλλα που κολλάνε τα πλεξι, αν δεν ήταν πλεξι δεν θα αντιδρούσε η κόλλα πάνω του, το εχω δοκιμάσει, το σχήμα κάνει την αντοχή , όχι μόνο το υλικό, αυτό θέλω να σου πω
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Ουγκ , Ουγκ θέλω ενα τετοιο !!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη samgr : 24-02-14 στις 13:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δες μικρο καπάκι και πολλές πληροφορίες για κατασκευές με πλεξιγκλας δες εδώ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=74654 για να σε βοηθήσω αν μπορώ πες μου διαστάσεις και βάλε φωτο να το δω. Το καλό που έχει το πλεξιγκλας είναι πως αρκτετες φορες μπορείς να διορθώσεις λάθη ή ατέλειες ------------------------- Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
αν βάλει το σαντουιτς είναι ασχημο και παχύ, είναι για άλλες χρήσεις, το σχήμα είναι το μυστικό και οι κόντρες/νεύρα.
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 24-02-14 στις 14:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αληθινά φυτά αντί για πλαστικά ... | bouhy34 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 40 | 04-11-13 21:41 |
Πλαστικά φυτα σε μονομαχοενυδρειο | george1995 | Bettas | 10 | 12-08-10 18:25 |
Πλαστικό καφασωτό | frits | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 09-05-10 19:51 |
Πλαστικό ή γυάλινο? | panagiotis265 | Bettas | 20 | 31-03-08 17:55 |