|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα
Έχω ενα ενυδρείο 60 λίτρα φυτεμένο με εύκολα φυτά και μια λάμπα τ8 15 watt και επειδή είναι ανεπαρκής ο φωτισμός μου και εχω γεμίσει άλγες σκέφτηκα να προσθέσω επιπλέον φωτισμό και θα ήθελα τα φωτα σας. Τι Led να βάλω MR16 η ταινίες LED; |
|
||||
|
||||
![]()
Οι MR16 θα σου αντέξουν πιο πολύ αλλά θα χρειαστείς πολλές γιατί έχουν στενή δέσμη ενώ με τις ταινίες LED θα έχεις μεγαλύτερη δέσμη αλλά πέφτει γρήγορα η απόδοσή τους, επίσης για τις MR16 θα χρειαστείς απλό μετασχηματιστή 12V εναλλασσόμενο όπως χρειάζονται τα σποτ αλογόνου ενώ για τις ταινίες θα χρειαστείς τροφοδοτικό με ανόρθωση ή driver, επίσης να προτιμήσεις ψυχρό λευκό για μην έχεις άλγες, προσωπικά αν είχα χώρο στο καπάκι θα έβαζα MR16 και μάλιστα με SMD 5050 για πιο μεγάλη δέσμη
|
||||
|
||||
![]()
Έχω βρει αυτά κάνουν; http://fotise.gr/product_info.php?cP...2m8bbqgeskehq1
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μοίρες: 30° και θα έχεις πολύ στενή δέσμη , ενώ με κάποια σαν και αυτή έχεις 120 μοίρες http://www.ebay.com/itm/GU10-E14-E27...item20dd0f620e Emitting angle 120°
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μπάρα ή ταινία led? | nazgul | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 14-04-13 19:23 |
Ταινία led vs τ8 90 εκ 30watt | g81gr | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 01-03-13 17:09 |
Ταινία LED! | Malawi Lover | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 28-09-12 11:53 |
Ταινία led white | ΚΚΩΣΤΑΣ | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 21-01-09 10:22 |