|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μηπως(λεω μηπως...)ειναι καποια μορφη bga?
http://www.downgardenservices.org.uk/bluegreenalgae.htm |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Δεν ξέρω, αυτη παντως δεν διαλυεται.. |
|
||||
|
||||
![]()
Η άγλη είναι περίεργη αυτό είναι σίγουρο, αλλά το θέμα είναι πως ξεκίνησε, τι άλλαξες στην ρουτίνα σου ή τι πρόσθεσες μέσα στο ενυδρείο πρόσφατα, εκεί θα βρεις την λύση.
|
|
||||
|
||||
![]()
Για κάποιο είδος green spot μου μοιάζει, έχεις πολύ φως στο ενυδρείο σου;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Απο φωτισμό εχει 216 watt στα 180 λιτρα, αλλα το ενυδρειο εχει τρέξει και με περισσορετο φωτισμό. εμενα μου φερνει απο το χρώμα της κατι σε green dust, ειχα παλαιοτερα αλλα ητανε στα τζάμια, εκεινη ομως με τριψιμο ακομη και μετο δακτυλο εφευγε... τι να πω θα το αφήσω να δω τι θα προκυψει... ------------------------- Λοιπον εβγαλα πιο κοντινές φωτο... Σαν υφη μοιαζει με ζελεδάκι, δεν σπαει με λιγη πιεση ,αλλα αν το ζουλιξεις διαλυεται. Εκοψα και μερικα κομματακια στην μέση. Αλεξανδρε για να καταλαβεις περιπου , στην πέτρα επάνω εχει green spot , δες το μεγεθος. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nicpapa : 14-02-14 στις 17:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Έβαλες τίποτα από τη φύση πρόσφατα μέσα;
Για τσέκαρε λίγο φωτογραφίες από Ophrydium versatile.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Περιεργη συμπεριφορα! | leonidastria | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 03-03-13 18:24 |
Μια περιεργη γαριδα !! | Raven | Γαρίδες | 26 | 26-01-11 12:18 |
περιεργη συμπεριφορα.... | sharky13 | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 30-12-08 01:59 |
περιεργη συμπεριφορα | octania246 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 3 | 30-07-07 16:13 |