|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Στο συνημμένο θα δείτε μία πρόχειρη κάτοψη του ενυδρείου μου.
Το μαύρο περίγραμμα είναι τα τζάμια(διαστάσεις 60Χ60 εκ.) Το γαλάζιο "Η" είναι οι κόντρες. Οι κίτρινες γραμμές είναι οι 4 λάμπες που έχω και το γκρι τετράγωνο είναι ένα "τελάρο" από αλουμίνιο, στο οποίο είναι δεμένες οι λάμπες, που κάθεται πάνω στις κόντρες. Οι 2 κόκκινοι κύκλοι είναι οι θέσεις όπως το έχω σκεφτεί που θα μπουν ανεμιστηράκια. Τι προτείνετε να φτιάξω για καπάκι. Έχω διαβάσει πάρα πολλά ποστς για πλέξι, για πολυκαρβονικό συμπαγές.. Σκέφτομαι και το γυάλινο καπάκι ντυμένο με αυτοκόλλητο. Για να μην βιαστώ να πάω να πάρω υλικά και μετά διαπιστώνω δυσλειτουργίες, θα μπορούσατε να με συμβουλέψετε; |
|
||||
|
||||
![]()
Ο κουραμπιές εχει κατασκευάσει φωτιστικό στο φυτεμένο του απο αλουμινενιο καπακι και απο κάτω τις λάμπες...μπορεις να το δεις στο αναλογο θεμα νομιζω,και να τον ρωτήσεις κιολας αν σε ενδιαφερει
|
|
||||
|
||||
![]()
Το αλουμινένιο καπάκι προϋποθέτει να υπάρχει συγκόλληση tig για να κολληθεί. Αν πάει να του το κολλήσουν έξω, θα τον γδάρουν. Σαν οικονομικότερη λύση είναι το κόντρα πλακέ και μετά το ακριλικό που μπορεί να το φτιάξει και μόνος του.
|
|||
|
|||
![]()
δε θα προτιμούσα να χρησιμοποιήσω ξύλο.
Αισθητικά δε μου αρέσει. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το γυαλί είναι φθηνό , θα πρέπει όμως να σου ανοίξουν τις τρύπες (εκτός αν μπορείς και έχεις τα κατάλληλα εργαλεία) και θέλει προσοχή στο χειρισμό
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
http://www.br.all.biz/img/br/catalog...195.jpeg?rrr=1 Τι ειδική κόλλα χρειάζεται και τι εργαλεία; Επίσης για τζάμι, έχεις να προτείνεις κανένα μαγαζί που να τρυπάει; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βάψιμο ξύλινου καπακιού. | oscar | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 02-01-11 18:19 |
κατασκευή καπακιού για χελωνιέρα | giotiss | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 11-04-10 13:10 |
Παρουσίαση καπακιού με ανεμιστηράκια! | StelMex | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 10-02-10 15:57 |
Νέο Ενυδρείο υπό κατασκευή - Ζητούνται ιδέες & συμβουλές | szcs | Γλυκό νερό - Γενικά | 26 | 12-10-08 21:33 |