|
|
||||
|
||||
![]()
Προχθες παιδια εβαλα 5 απο αυτα σε μετριο μεγεθος και χωρις να ξερω το φυλλο.Σημερα ειδα αυγα επανω στα τζαμια και κατι ανουμπιες..τοσο ιδανικο περιβαλλον βρηκαν ?χαχα αν τα αφησω ετσι υπαρχουν ελπιδες να επιζησ
ουν?
|
||||
|
||||
![]()
καποια αυγα μπορει να σωθουν...στα δικα μου ατα 10-15 αυγα που βλεπω τα3-5 φτανουν στο να γινουν ψαρακια..απο εκει και μετα παιζει το τι αλλα ψαρια εχεις μεσα...γιατι τα μικρα ειναι ευκολος μεζες....
|
||||
|
||||
![]()
παντως αποτι βλεπω εχει πολλα αυγα ακομη..απο αλλα ειδη νεον γαριδες και σαλιγκαρια..δεν εχω γενηστρα μεθαυριο θα παρω πιστευω να ζησουν μεχρι τοτε
|
||||
|
||||
![]()
η γαριδες (red cherry) kai τα σαλιγκαρια δεν τα πειραζουν τα αυγα (στο δικο μου ενυδρειο)
αν το δικο σου ειναι πυκνοφυτεμενο σιγουρα θα δεις και ψαρακια και χωρις να μπεις στη διαδικασια της γεννηστρας...
|
||||
|
||||
![]()
οποτε τα αφηνω ολα στη φυση...και ενημερωνω σε λιγες μερες
![]()
|
||||
|
||||
![]()
αν εχεις και νεον,τα χαιρετας τα αυγα
![]() και χαιρετας και το γονο.αν φτασει να εκκολαφθει κανενα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
corydoras trilineatus ή corydoras julii; | ΝΙΚΟΣ ΠΑΟΚ | Αναγνωρίσεις ειδών | 4 | 03-04-11 11:14 |
Αυγα corydoras sterbai | Celda | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 93 | 31-12-10 17:58 |
ερωτηση για μυκητες στα αυγα corydoras | panosgr | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 19 | 12-02-10 07:22 |
corydoras panda αυγα! | jimfytakis | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 16 | 21-06-08 13:14 |