|
|
|||
|
|||
![]()
Ειμαι αναμεσα σε rio 125 (εχει θερμοστατη,εσ. φιλτρο,λαμπες 2x28 Watt, 125 λιτρα.)
Και στο Anubias Α800+ (δεν εχει εξοπλισμό,λαμπες 2x24W, 162 λιτρα.) Ποιο προτείνετε και γιατι ? |
|
|||
|
|||
![]()
εγω θα σου προτεινα το anubiasΑ800 γιατι εχει 40 λιτρα παραπανω απο το ριο και μην σε απασχολει που δεν εχει φιλτρο(οπου αυτος ειναι και ο κυριος εξοπλισμος).εγω θα σου προτεινα να αγορασεις το ενυδρειο και μετα να παρεις και ενα καλο εξωτερικο(για να μην σου πιανει και χωρο και να μπορεις να το καθαριζεις ευκολα)και εναν θερμοστατη για να κανεις την δουλεια σου!αυτα στα λεω γιατι στην τελικη και να επαιρνες το ριο και παλι θα επρεπε να αγορασεις και αλλο φιλτρο για να βοηθαει γιατι αυτα που εχουν μεσα ειναι υποτυποδη!ελπιζω να βοηθησα....
|
|
|||
|
|||
![]()
anubias με χιλια.μη το σκεφτεσαι.τσαμπα λεφτα θα δωσεις για το ριο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα σε όλους σας,ανάμεσα στα ενυδρεία που έχω είναι 3 JUWEL & 1 ANUBIAS.Αν το μόνο που σε δυσκολεύει στην επιλογή είναι το οικονομικό θα πάω πάσο.Ο χώρος που πιάνει το εσωτερικό φίλτρο του JUWEL Rio125 δεν είναι μεγάλος και είναι αρκετά αποδοτικό αλλά και κάποιοι το έχουν αφαιρέσει.Μεγάλη σημασία έχει η εγγύηση που έχει το καθένα.Το JUWEL έχει 5 χρόνια ακόμα και στα τζάμια ενώ το ANUBIAS 1 χρόνο και δεν καλύπτει τα τζάμια.Το ANUBIAS που απέκτησα και μάλιστα τώρα πριν τις γιορτές είναι το Α1800 λόγω τιμής στα 700 λίτρα.Σου εύχομαι η απόφαση σου να είναι επιτυχής κι όποιο κι αν πάρεις να το χαρείς.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω για τις απαντησεις.
Επειδή ειδα οτι αναφέρεστε στην τιμη το rio 125 ειναι 20 ευρω ακριβωτερο. Στο site του petcity το anubias γραφει οτι κοστιζει 260 ευρω. Ειναι σωστη η τιμη αυτη? Γιατι ειδα πολυ αναφερεστε στην τιμη αλλα απο μια ερευνα αγορας που εκανα εχουν διαφορα 20 ευρω. |
|
||||
|
||||
![]()
Νομιζω οτι το pet city κανει μια εκπτωση 20%
Κανε ενα τηλεφωνο ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το jewel έχει 2 χρόνια εγγύηση. Το ξέρω απο προσωπική εμπειρία. Τα 2 χρόνια ισχύουν αν αγοράσεις το γνήσιο έπιπλο. 5 δεν μου είπε κανενας , ούτε η μαμά εταιρία. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αγορα ενυδρειου | _tm_ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 47 | 29-08-13 18:22 |
Παρουσίαση του καινουριου ενυδρειου μου | valantis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 25-04-09 15:22 |
ΑΓΟΡΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | dimitris 1962 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 06-10-08 18:25 |
αγορα ενυδρειου | pap | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 21-03-04 01:15 |