|
![]() |
#1 |
Καθαρισμος τζαμιων
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπερα και παλι!
Απο αναταραξεις βυθου και δε συμμαζευεται, τα τζαμια μου εσωτερικα, εχουν πιασει σαν χωμα.. πως το καθαριζω αυτο, χωρις να αδειασω το ενυδρειο (εννοειται) και χωρις να χαραξω τα τζαμια?
|
|
||||
|
||||
![]()
Μαλλον καφε αλγη εχεις φιλε. Το χωμα δε πιανει στο τζαμι. Ειναι νεοστημενο το ενυδρειο? Δοκιμασε με μια παλια πιστωτικη καρτα να την αφαιρεσεις.
|
|||
|
|||
![]()
οχι, ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ειναι βρωμα η οποια εχει καθησει στα τζαμια.
το ενυδρειο δεν ειναι καν στρωμενο ακομη
|
||||
|
||||
![]()
βαλε μεσα κανενα γλυφτη να καθαρισει το τζαμι
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τι φίλτρο έχεις και πόσα λίτρα ενυδρείο?
------------------------- Ο λόγος που το ρωτάω...
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ChocolatePuma : 05-12-13 στις 20:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Με σφουγγαρι (μαλακο, καινουριο, αποκλειστικη χρηση στο ενυδρειο)
Προσοχη μη πιασεις χαλικι αναμεσα στο σφουγγαρι και στο τζαμι.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Προφανως το γραφεις με χιουμοριστικη διαθεση και συγνωμη για την παρεμβαση, αλλα ο γραπτος λογος μενει και καποιος μπορει να το παρει ως συμβουλη να βαλει ενα τετοιο ψαρι για να καθαρισει. Καλυτερα να αποφευγονται τετοιες συμβουλες κατα τη γνωμη μου. Φιλικα παντα.
|
||||
|
||||
![]()
Ενα μαγνητάκι κάνει καλή δουλειά αρκει να το χρησιμοποιείς τακτικά να μη μαζεύεται πολύ αλγη ή οτιδήποτε άλλο
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
υπολογισμος τζαμιων | Nick74 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 20-03-13 15:24 |
ΠΟΙΌΤΗΤΑ ΤΖΑΜΙΩΝ | Siberian | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 27 | 05-11-12 12:06 |
παχος τζαμιων | dimost | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 13-12-11 19:45 |
παχος τζαμιων | kwstas arta | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 21-05-11 16:26 |
εξωτερικος καθαρισμος τζαμιων | capetanakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 25 | 01-05-07 22:20 |