|
![]() |
#1 |
ερωτηση
![]() Αξιολόγηση:
![]() επειδη θελω να αλλαξω τον μονομαχο
Πρεπει να κανω καποια διαδικασια για να μπουν αλλα ψαρια |
|
Εμφανίσεις: 2713
|
|
||||
|
||||
![]()
Δωσε περισσοτερες πληροφοριες φιλε μου για το ενυδρειο σου, ποσα λιτρα ειναι, τι εχει μεσα και πιστευω θα απαντησουν περισσοτερα ατομα εδω, ετσι οπως το εθεσες ειναι καπως ελλιπες
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν ειναι ψαρια που θελουν ιδιες παραμετρους νερου, θεωρητικα οχι. Τι θα βαλεις και σε ποσα λιτρα?
Αλλα ο Μονομαχος εχει περασει ασθενειες? Εχεις κανει θεραπειες? Για ποιο λογο φευγει απο το ενυδρειο?
|
|||
|
|||
![]()
καταρχας το ενυδρειο ειναι 54 λιτρα και λειτουργει περιπου εναμιση χρονο και εχω ενα μονομαχο 2 amano και 4 ζεβρα snail και απλως θελω να τον αλλαξω επειδη βαρεθηκα και θελω να βαλλω καποιο ζευγαρι αλλα να μην αλλαξω τις παραμετρουσς του νερου
|
|
||||
|
||||
![]()
Ε τι παραμετρους εχεις τωρα? Γραψε τις μετρησεις και τις ρουτινες σου. Με το τσιγγελι θα στα βγαζουμε βρε?
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τελείως πληροφοριακά : Ο μονομάχος τι θα γίνει? Θα τον γυρίσεις σε πετ σοπ, θα τον πουλησεις, θα τον χαρισεις...? ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]()
οι μετρησεις
ph 7 GH 12 KH 6 NO2 , NO3,NH3 ολα μηδεν αλλαγη νερου περιπου 30% Ο μονομαχος φυσικα θα επιστραφει πισω στο καταστημα γιατι πηρα και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερωτηση: | Oblisgr | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 11-09-11 20:02 |
ερωτηση | aggelospap | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 19-02-10 16:08 |
ερωτηση... | sharky13 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 30-01-09 15:01 |
Ερωτηση για Α/Ο | nikolas87 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 25-09-07 07:57 |
Ερωτηση??? | kontrakias | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 01-05-07 22:54 |