|
|
||||
|
||||
![]()
Όποιος βιάζεται σκοντάφτει...
Χαίρω πολύ.. Πάνω στο τακτικό εβδομαδιαίο κλάδεμα και λόγω του ότι βιάζομαι, μαζί με τα κλαδιά από την Green rotala το ψαλίδι πήρε ανάμεσα στα μαχαίρια του και το καλώδιο του αισθητήρα του STC-1000 Αμέσως μετά το ΧΑΟΣ! ¶ρχισε να βαράει ο ελεγκτής συνεχόμενα σαν συναγερμός. Με τα νερά στα χέρια, ψαλίδια από εδώ κουβάδες από εκεί κ εγώ να ψάχνω την πρίζα, πάλι καλά που δεν ανατινάχτηκε τίποτα ![]() Υπάρχει περίπτωση να επιδιορθωθεί? Πως μπορώ να το μονώσω τέλεια ? Αντικατάσταση ? Όχι από ebay, το θέλω λίαν συντόμως.. Μαμώτο! |
|
||||
|
||||
![]()
μονο με σιλικονη μπορεις να τα μονωσεις....
υγ. αν περισσευει κανενα ......"κλαδεμα" ...στειλε και σε εμενα...
|
||||
|
||||
![]()
Με το καλωδιο του αισθητηρα τι να ανατιναχθει??Παρε ενα αλλο αισθητηρα 3 ευρω εχει,στα μαγαζια με ηλεκτρολογικα εχουν,εγω τον αλλαξα την περασμενη βδομαδα..Αν ειναι απο αλλο ελεγκτη ισως χρειαστει να αλλαξεις τις ρυθμισεις,εμενα εχει ενα βαθμο διαφορα απο τον μαμισιο..Αν δεν βρεις σφυρα να σου στειλω..
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεις πως είναι τα κλαδέματα δε θα τα θες :P
Με μπόλικο κυανοβακτηρίδιο επάνω και αρκετή τριχοειδή άλγη ![]() Τώρα, αν δέσω τα καλωδιάκα μεταξύ τους και βάλω μπόλικη σιλικόνη, αν δουλεύει, μπορεί να έχει απόκλιση στην μέτρηση? ή αν δουλεύει δεν θα επηρεαστεί η μέτρηση? Βασίλη, τον ζητάω αδιάβροχο αισθητήρα θερμοκρασίας? Ένα είδος είναι? Αμφιβάλω αν έχουν στην Καβάλα βέβαια.. |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι ,δες και σε μαγαζια με εξοπλισμους καταστηματων.Εγω εχω τον controller του Ιγνατιου αλλα μαλλον βραχυκυκλωσε γιατι ηταν μεταλικος και εβαλα απο eliwell ,απλα πες τον πλαστικο .Θα εχει μαλλον μια μικρη διαφορα στη θερμοκρασια που μετραει αλλα ρυθμιζεις τον controller αναλογα.
http://www.eaparts.gr/content.aspx?c...67&cpi=&s=&l=1 ..Καλα ειναι κλεφτες χαχχαχα εδω 3 ευρω ειχε..
|
|||
|
|||
![]()
Ενωσε τα καλωδιακια και αν έχεις και κολλητηρι ακόμα καλύτερα !!
Πήγαινε και σε ενα μαγαζί με ηλεκτρολογικά και πάρε ενα θερμοσυστελλόμενο μακαρόνι και είσαι έτοιμος με 20-30 σεντς!! Τώρα αν θες να αλλάξεις τον αισθητήρα είναι άλλο θέμα . . . |
|
||||
|
||||
![]()
Κολλητήρι δεν έχω, αλλά υπάρχει θερμοσυστελλόμενο.
Το ζεσταίνω με αναπτήρα ? Μια φορά το δοκίμασα αλλά δεν έγινε σωστή δουλειά.. Μήπως με σιλικόνη θα γίνει πιο σωστά? (θέλει όμως και μια μέρα να στεγνώσει..) Αισθητήρα θα αλλάξω σίγουρα, για να μην είναι μπαλωμένος, πάντως. Αλλά για λύση ανάγκης θα δοκιμάσω να επιδιορθώσω αυτόν.. |
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι ακριβώς, αν δεν έχεις θερμοσυστελόμενο παρε 2 σωληνακια αεραντλιας , περασε τα στα καλώδια ένωσε τα καλώδια, βάλε ενυδριακή σιλικόνη , τραβα τα σωληνακια στην ένωσή, αστα κανα 2 μέρες ή παραπάνω να τραβήξει η σιλικόνη και είσαι έτοιμος κα θα δειχνει και σωστα, με την ένωση δεν αλλάζεις την αντίσταση του καλωδίου για να αλλάξουν οι μετρήσεις, ο controller σφύριζε για να σου πεί πως δεν υπάρχει αισθητηρας, έτσι κάνει και αν αποσυνδέσεις τον αισθητήρα
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι η εταιρία που δίνει τον elliwel.
|
|||
|
|||
![]()
Φιλος μην το πολιμελετας το ο.1 μπορει να ειναι και του θερμομετρου!
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τάισμα "γρήγορων" και "αργών" ψαριών | filebox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 25-11-11 21:39 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |