|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ο καλός φίλος Adrien (WWW.IGARAPE.FR),μόλις έλαβε μία παρτίδα από άγριους αλένκερ και νά πως είναι ένας από αυτούς!!!!!
![]() Ο εξαγωγέας τον διαβεβαίωσε ότι το ψάρι το συλέξανε έτσι, και όπως φένεται ο δίσκος αυτός επιβίωσε κάποιας φρικτής επίθεσης κάποιου αρπακτικού στον αμαζόνειο....χωρίς σχόλια ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Αν καταφέρουμε να μετατρέψουμε τα επίκτητα χαρακτηριστικά σε καληρονομούμενα,θα έχουμε ένα νέο τύπο δίσκου............arrow !!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Jim μεγαλη συμμετρια στο φαγωμα του δισκου βλεπω. ΑΦΩΝΟΣ!!!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
ΣΥΛΛΟΓΗ BETTAS:2 m H.M.,1 m 2 f SPL.,2m 4f C.T.,2 m 3 f DoubleT.,1m SMARAGDINA,1m IMBELIS,1m 1 f PUGNAX,2 m PLAKAT(S.T.),1 m 2 f SUPER DELTA T.LIVE FOODS:ARTEMIA,DAFNIA,WHITE WORMS,GRINDAL WORMS.45L.LAMPROLOGUS MULTIFASIATUS,200L TANGANIKA,1OOL.BETTAS,200L MINI POND CABUSIA AFFINIS(ΚΟΥΝΟΥΠΟΨΑΡΑ),3Χ10L BETTAS 1OOL.BETTAS. Στο πα μια και δυο και τρεις εγω σπασικλας δεν γινομαι. |
|
||||
|
||||
![]()
Οντως πολυ συμμετρια...
Εμενα μου θυμησε διασταυρωση δισκου με σκαλαρι... |
|
|||
|
|||
![]()
μηπως ειναι γεννετικη ανωμαλια
![]() ![]() ![]() ειναι πολυ συμμετρικο (τελειο το δαγκωμα) ![]() ![]() ![]() μηπως δεν ειναι επικτητο ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ασχημο!!!!
Μπορει να ειναι και απο photoshop.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Μεγαλο μέρος από αυτό που λείπει ανήκει στα πτερύγια, οπότε μάλλον για αυτό κατάφερε να επιβιώσει. Πάντως είναι πραγματικά εκπληκτικό το γεγονός ότι κατάφερε να επιβιώσει μετά από τέτοια επίθεση. Είναι μια απόδειξη ότι τα άγρια ψάρια που ζουν στη φύση έχουν πολύ μεγαλύτερες αντοχές από τα είδη που κρατούμε στα ενυδρεία μας, τα οποία εξαιτίας των επιλεκτικών αναπαραγωγών είναι πολλές φορές γενετικά εκφυλισμένα. |
|
|||
|
|||
![]()
Ότι και να έχει γίνει το ψάρι έχει τρελό σχήμα.
Ελπίζω να μην το δούμε πάντως σε κανένα lfs σε λίγο καιρό |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αποκλειεται να ειχε επιβιωσει ο δισκος αν ειχε φαει δαγκωμα.
Οι δισκοι ειναι ευαισθητοι. Το πιο πιθανον ειναι να προερχεται αυτο το σχημα απο γενετικη ανωμαλια. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|