|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα στο forum,
Πριν μια εβδομάδα έριξα αρκετά φύλλα βαλανιδιάς στο ενυδρείο μου, με αποτέλεσμα το νερό να γίνει σαν ΅τσάιΆ. Κάνω αλλαγές νερού αλλά το χρώμα παραμένει. Έχετε καμία ιδέα πώς να το ξεφορτωθώ; Σας ευχαριστώ. |
|
|||
|
|||
![]()
το ενυδρειο ειναι φυτεμενο? τι ψαρια εχεις μεσα?
|
|
|||
|
|||
![]()
Ναι είναι φυτεμένο, με φυτά χαμηλών απαιτήσεων. Επειδή είναι νέο ξεκίνημα δεν έχω μέσα κανένα ψαράκι προς το παρών.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το χρωμα στο νερο ειναι απο τα φυλλα που εβαλες μεσα!Σε καποιους αρεσει και το επιδιωκουν αυτο το χρωμα και σε αλλους παλι οχι!Υπαρχουν και αρκετα ψαρια που το black water τους αρεσει!Δωσε μας λιγες παραπανω πληροφοριες για το ενυδρειο σου!Για τι ψαρια σκεφτεσε να βαλεις μεσα?
|
|||
|
|||
![]()
Για σκαλαρια λέω ως πρώτη σκέψη. Έχεις καμία ιδέα πως μπορεί να φύγει το χρώμα? Γιατί πραγματικά δε μου αρέσει η εικόνα του τώρα..
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι υψος εχει το ενυδρειο,τι παραμετρους εχει το νερο σου?Ειναι σιγουρα καταλληλο για σκαλαρια?
Πιστεψεμε παρολο που δεν αρεσει σε σενα στα σκαλαρια σου θα αρεσει παρα πολυ αν δεις πως ειναι ο βιοτοπος τους θα καταλαβεις γιατι τους αρεσει! Το χρωμα μπορεις να το βγαλεις βγαζοντας τα φυλλα και κανοντας αλλαγες νερου!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νιτρικά στο νερό του δικτύου! Πως μπορώ να φτιάξω νερό για κιχλίδες από RO; | BabylonX | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 02-05-13 03:50 |
κίτρινο χρώμα το νερό?? help! | Μίμης | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 25-05-09 15:16 |
Απιονισμένο νερό η νερό βρύσης? | stamp | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 04-11-08 00:30 |
Χρώμα φυτών | leonm | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 03-05-06 11:06 |
Χρώμα των Δίσκων? | cutter | Δίσκοι | 11 | 16-02-06 00:10 |