|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα σε ολους.
Συγνωμη που γραφω σε ηδη υπαρχον θεμα, αλλα δεν ξερω πως να ανοιξω καινουργιο και το προβλημα ειναι παρεμφερες. Σημερα παρελαβα το test της Api για Kh και Gh. Με το 2ο test της γενικης σκληροτητας τα αποτελεσματα ηταν ουσιαστικα ανυπαρχα, το αρχικο χρωμα δεν ηταν πορτοκαλι οπως γραφαν οι οδηγιες αλλα κιτρινο και παρεμεινε κιτρινο μετα απο 20 σταγονες ![]() οποτε προσπαθησα να βρω ημερομηνια ληξης ή παρασκευης:LOT 58A0809 Συμφωνα με πληροφοριες που πηρα απο δω νομιζω οτι θεωρητικα (και πρακτικα ![]() Η παραγγελια ηταν μεσω internet. Mπορω να επιστρεψω το προιον ή επειδη δεν αναγραφεται ημερονια ληξης δεν εχω το δικαιωμα ευχαριστω εκ΄των προτερων για την οποιοδηποτε απαντηση Υ.Γ. πως μπορει να ανοιξει καποιος ενα νεο θεμα ![]() ------------------------- χμμ! τελικα μπηκε ως νεο θεμα! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη efi.melisa : 12-10-13 στις 00:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καλως ηρθες.
Αν τα πηρες απο ebay ελπιζω μονο να μην εχεις αφησει ακομα feedback. Του στελνεις (μεσω ebay παντα) email οπου του λες οτι το τεστ που σου εστειλε δεν λειτουργει και αφου εξετασες το lot number ειδες πως ειναι ληγμενο βαση των οδηγιων της Karin Berke Technical Services Representative Aquarium Pharmaceuticals 800-847-0659 Με το σχετικο λινκ http://www.cichlid-forum.com/article..._kits_life.php Ανεβαζεις και μια φωτο του μπουκαλιου με το lot number στο photobucket και του παραθετεις και αυτο το λινκ. Και οτι επιθυμεις αντικατασταση. Περιμενεις απαντηση. Αν δεν εχεις αφησει feedback θα απαντησει σιγουρα ![]() Αν εχεις αφησει ηδη θετικο και δεν σου απαντησει, του ξαναστελνεις και λες οτι θα κανεις καταγγελια και θα δημοσιοποιησεις το θεμα σε ενυδρειακα φορουμ.
|
||||
|
||||
![]()
Από ποιο κατάστημα τα πήρες και πώς πλήρωσες;
|
||||
|
||||
![]()
τα tests τα πηρα απο petcumulus, ηταν η δευτερη παραγγελια που εκανα απο εκει, την 1η φορα ολα τα προιοντα (τροφες και tests) ηταν "φρεσκοτατα"
------------------------- πληρωσα με e-banking στο τραπεζικο λογαριασμο του καταστηματος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη efi.melisa : 12-10-13 στις 01:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Θα απευθυνθείς στο κατάστημα και θα ζητήσεις ή αλλαγή ή τα λεφτά σου πίσω.
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγώ από petcumulus και τώρα παρατήρησα το συγκεκριμένο πράγμα για την λήξη τους. εμένα το lot είναι 27Α0410 άρα και εμένα είναι κάποια ληγμένα ε;
------------------------- Ξέχασα να αναφέρω εγώ έχω το api master kit. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mixalhs89 : 12-10-13 στις 01:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
δεν εχω μιλησει ακομη με το καταστημα, διαπιστωσα τις ημερομηνιες μετα τις δοκιμες που εκανα, αλλα αυριο θα επικοινωνησω μαζι του.
Αρχικα ηθελα να γνωριζω αν οντως θεωρειται ληγμενο το προιον ![]() ------------------------- οι δοκιμες εγιναν σημερα κατα τις 1:30 μετα τα μεσανυχτα... οι φυσιολογικοι ανθρωποι κοιμουνται αυτη την ωρα και δεν κανουν tests στα ενυδρεια ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη efi.melisa : 12-10-13 στις 01:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
¶σε και εγώ τώρα εχω πάθει την πλάκα μου γιατί τα έχω χρησιμοποιήσει 15 μέρες τώρα που τα έχω πάρει.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
.
|
||||
|
||||
![]()
¶ρα την έχω πατήσει και λογικά και εσύ επειδή τα έχουμε ανοίξει και χρησιμοποιήσει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ καλη κινηση. Μακαρι να στο αλλαξουν.
|
|
||||
|
||||
![]()
ειμαι σιγουρος οτι το καταστημα θα πραξει τα δεοντα!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ με τον Σπύρο!
Ειναι καλό να μην συμβαίνουν τέτοια, αλλα κι ο cumulus εχει δείξει τόσα χρόνια πως ξέρει τι πρέπει να κάνει σε ανάλογες περιπωσεις Ελπίζω να μην έχει αλλάξει... ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Όχι παιδιά δεν έχει αλλάξει, μίλησα μαζί του σήμερα το πρωί και όλα καλά. Σοβαρός Επαγγελματίας.
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Που πεταμε τα ληγμενα τεστ; | pkas | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 05-06-13 23:41 |
Ληγμενα... | brands | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 13-07-11 12:26 |
JBL Tests ??? | gangrel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 01-06-06 16:22 |
sera tests | steady | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 19-04-05 10:06 |