|
Αναγνωρίσεις ειδών Το είδατε και δεν ξέρετε τι είναι? Εδώ... |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας παιδια!
Προχτες καθαρισα το φιλτρο και οπως λεει και ο τιτλος βρηκα ενα σκουληκι στο σφουγγαρι του φιλτρου..πρεπει να ηταν τουλαχιστον 2 ποντους!! διαβασα το ακολουθο αρθρο και δεν το αναγνωρισα http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=51303 Μηπως το αναγνωριζει κανεις? ειναι κατι επικινδυνο για το ενυδρειο? ξερει κανεις πως μπορει να ''γεννηθηκε'' κατι τετοιο? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μου μοιαζει λιγο για tubifex(?)...
τι ταιζεις; |
|
||||
|
||||
![]()
ωρε φιλε τι ειναι αυτο?! παρτο και πανε για ψαρεμα!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ζωντανη τροφη... μια χαρα ειναι και πολυ καλης ποιοτητας (κυκλοφορουν στο εμποριο αλλα δεν ειναι ολα καλης ποιοτητας γιατι βγαινουν και σε βρωμονερα και σε υπονομους, αλλα ενυδρειακης παραγωγης ειναι φυσικα αριστα).
Απο πρωτεινες εχει καλη ποσοτητα αλλα οχι σαν τα blood worms η το krill, αλλα σαν εξτρα ταισμα δεν ειναι κακη επιλογη
|
||||
|
||||
![]()
νιφαδες για γκαπυ της sera,flakes της dajana
και μια φορα τη βδομαδα αρακα και καροτο ζωντανη τροφη δηλαδη δεν εχω ταισει!! ![]() ![]() ![]() ![]() Παράθεση:
και εφοσον δεν εχω ταισει ζωντανη τροφη πως εμφανιστηκε? δεν εχω βαλει κατι καινουργιο στο ενυδειο τελευταια... και στο φιλτρο κιολας???
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο το σκουλικι μου θυμιζει εκεινα τα χαζα που τρεχανε στα ρυακια στο χωριο και μεις τα πιαναμε με τα χερια για να τα ταιζουμε στα γριβαδια και στους γουλιανους.. ε ρε εποχες!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σκουληκι??? | maxmike | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 13-12-11 12:44 |
Παρασιτο? | Geovai | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 06-10-11 12:36 |
Σκαλάρι -- Παρασιτο? | greemlin | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 14 | 18-09-09 13:33 |
Ζωυφιο?Παρασιτο? | jimfytakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 24-11-07 17:42 |
εσωτερικο παρασιτο? | panos84 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 24-07-05 21:38 |