|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
παιδια καλο απογευμα.
Να σας παρουσιασω το ενυδρειο μου. 360 λιτρα,τρεχει εδω και 18 μηνες, εξωτερικο φιλτρο jbl cristalprofi 1500, λεπτη καφε αμμος, θερμοκρασια 28 βαθμοι, λαμπα εσπασε και θα αγορασω αλλη... ποιοτητα νερου ph 7,0 NO3 50 ΛΟΓΩ (ΚΑΚΩΣ) ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΨΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΛΙΤΡΑ και ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΦΥΤΩΝ NO2 0 ΝΗ3 0 ΚΗ 3-4 GH 4 προσφατα εδωσα τα ψαρια που ειχα και θα αγορασω λαμπα και διαφορα ευκολα φυτα οπως κερατοφυλλο, ανουμπιες, εχινοδορο κτλ για να μηδενησουν τελειως τα νιτρικα αλατα. Επισης θα βαλω κανενα κορμο αλλα και πετρες απο παραλια αφου τις επεξεργαστω πρωτα (ξεπλυμα, βρασιμο) για να ειναι καταλληλες. αφου γινει αυτο... θελω να βαλω σταδιακα διαφορα ψαρια που μενουν μικρα μεχρι 5-10 cm, προτιμω κοπαδια...χωρις πολλες απαιτησεις. μπορειται να με συμβουλεψετε τι συνδιασμους μπορω να βαλω????? |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτή τη στιγμή έχεις ψάρια μέσα?
Οι μετρήσεις σου έγιναν πριν ή αφού έδωσες τα ψάρια? Το νερό του δικτύου σου τι παραμέτρους έχει? Επειδή υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές (και περισσότερες αν έχεις διάθεση να επεξεργαστείς το νερό σου) διάλεξε ένα κάποιο ψάρι που σ' αρέσει για να βασιστεί εκεί η όποια πρόταση ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εχω βγαλει τα ψαρια και τα εχω δωσει σε petshop. αυτη τη στιγμη στο ενυδρειο υπαρχουν μονο 2 pleco ηλικιας 2 χρονων. οι μετρησεις εγιναν με τα ψαρια μεσα, να αναφερω και τα ψαρια, 2 clown knifefish, 1 pangasius hypophthalmus, 2 parrotfish και τα 2 pleco. Τωρα που τα εβγαλα σκεφτομαι να βαλω (ευκολα) αληθινα φυτα και πετρες απο παραλια και θελω ιδεες τι ψαρια να βαλω... προτιμω αυτα που ειναι πολλα μαζι κοπαδι... και να τα αντεχει και το φιλτρο μου (έξωτερικο jbl cristalprofi 1500)
|
|
||||
|
||||
![]()
Τους pleco δεν τους θεωρεις ψαρια και λες οτι εδωσες ολα τα ψαρια? Συγνωμη για την παρεμβαση, αλλα μου ακουστηκε "καπως".
|
|||
|
|||
![]()
ναι σωστα... μαλλον απο βιασυνη το παρελυψα.... ζητω συγγνωμη!
|
|
||||
|
||||
![]()
Για τα ψάρια που θα βάλεις θα πρέπει να μας πεις πρώτα τις συνθήκες θα τους προσφέρεις (μαλακό ή σκληρό νερό ) και δώσε μας και τις διαστάσεις του ενυδρείου, καλή συνέχεια
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γνωμη για συνδιασμο ψαριων | gdimit | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 19-06-11 23:47 |
βοηθεια με συνδιασμο ψαριων | penelope6 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 04-03-11 14:25 |
110 λιτρα στρωμενο.προτεινετε μου συνδιασμο ψαριων | nikossar | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 01-10-10 20:59 |
Ερώτηση για συνδιασμο ψαριών... | AXEL | Malawi | 9 | 25-08-07 10:34 |
Αποριες για συνδιασμο με λαμπες. | SpyNet | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 16-12-04 13:06 |