|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα, Θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος, κάποιο υλικό ασφαλές για το χρωματισμό σε απόχρωση του καφέ η του κεραμιδί, του background του ενυδρείου. Σε συσκευασία του κιλού, και από πού το έχει αγοράσει. Η έστω διάφανη εποξειδικη ρητίνη. Έχω γυρίσει όλη την Αθήνα και τον Πειραιά και δεν μπορώ να βρω, τουλάχιστον σε μικρή ποσότητα. Ότι ποσότητα βρήκα είναι πάνω 5 κιλά, οπότε για 0.70 τετραγωνικά μια τέτοια ποσότητα θα μου ήταν άχρηστη.
|
|
||||
|
||||
![]()
θα βαψεις το τζαμι η κατι που θα βαλεις μεσα στο νερο για πλατη?γιατι αν ειναι για το τζαμι,μπορεις να το βαψεις απεξω με πλαστικο.(αλλα αυτο το ξερεις φανταζομαι...)
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχω φτιάξει το background με φελιζολ κτλ και θέλω να το βάψω σε καφέ απόχρωση.
|
|
||||
|
||||
![]()
εποξικη μπογια για δεξαμενες ποσιμου νερου http://www.chrotex.gr/products_list....l=001005005001
αν παρεις αυτο, προσεξε να λεει novepox-W κι οχι απλως novepox που ειναι για πισινες
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Nick74;775866]εποξικη μπογια για δεξαμενες ποσιμου νερου http://www.chrotex.gr/products_list....l=001005005001
Αν το βρεις στο εμπόριο πες το και σε μένα. Από την ίδια την εταιρία, δεν βγαίνει σε συσκευασία του κιλού και δεν υπάρχει ούτε δήγμα στις αποθήκες της για να με εξυπηρετήσουν. Μόνο παραγγελία και αυτό σε μεγάλη ποσότητα. Γιαυτο ανέφερα παραπάνω για κάποιο υλικό που το έχει αγοράσει κάποιος και το έχει στην κατοχή του. Που υπάρχει στο τάδε μαγαζί και κάνει τόσο. Εποξικο, ελαστομερες τσιμεντοειδη οτιδήποτε. Αυτά που γράφουν στα σαιτ τους οι εταιρίες μέχρι την στιγμή που πάει κάποιος να το αγοράσει, απέχουν έτη φωτός. Σήμερα για παράδειγμα εκεί που βρήκα το προϊόν, όταν πείρε ο άνθρωπος να το παραγγέλλει, το συγκεκριμένο προϊόν είχε καταργηθεί. Προχθές μια άλλη εταιρία ενώ η τιμή του κιλού ήταν 14.60 με φπα για να μου φτιάξουν την συγκεκριμένη απόχρωση παραγγελία, μου ζήτησαν 24.40 με φπα. Φυσικά και δεν το πείρα για ευνόητους λόγους. |
|
|||
|
|||
![]()
Να πω τι εκανα εγω σε οταν ηθελα να βαψω ενα Ytong σε καφετι αποχρωση,πηρα στοκο για πλακακια στην αποχρωση που ηθελα τον αραιωσα με νερο και τον περασα με πινελο,οταν στεγνωσε καλα το εβαλα σ ενα δοχειο με νερο ενα μικρο φιλτρο με ανθρακα και το αφησα μια βδομαδα αν και μου ειχαν πει οτι οι στοκοι δεν ειναι τοξικοι
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Background ενυδρείου | silve992 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 13-06-13 11:48 |
Βάψιμο μεταλλικής βάσης ενυδρείου: hammerite ή υφαλόχρωμα; | aquaman | Λοιπός εξοπλισμός | 28 | 16-08-11 14:10 |
βάψιμο καπακιού ενυδρείου | mikrosaquaristas | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 23-03-11 13:19 |
Βάψιμο ενυδρείου | DiscusBoy | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 8 | 08-09-07 22:52 |
Βάψιμο ενυδρείου | mmbuna | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 08-01-05 22:34 |